Muzej vanvremenskih vrednosti

Deca stala u odbranu profesora, a evo čega su se setila da ga odbrane!Srbija je večna dok su joj deca verna

Roditelj devojčice koja pohađa OŠ “Branko Radičević” nam je ispričao kako su deca pokrenula peticiju da se zaštiti Stojnić koga nazivaju – “omiljenim nastavnikom”. Takođe, sva deca sa sporne fotografije su po njegovim saznanjima potpisala izjavu sa dve stavke u kojima se kaže:

– hteli smo zajedničku sliku sa nastavnikom hemije

– u mojoj grupi niko se nije osećao loše

– Moja ćerka ide u istu školu i on im je tamo omiljeni nastavnik i deca su pokrenula peticiju da ga zaštite od tvrdnje samo jedne “uznemirene” majke da ih je on navodno naterao – navodi roditelj koji nas je kontaktirao.

On dodaje i kako deca ističu da ih niko nije naterao i čude se šta je sporno u komentaru “Srpčići moji”, postavljajući ironično pitanje “nismo valjda vanzemaljci u sopstvenoj zemlji”.

 

– Inače deca su sjajna. Setili su se da su na početku godine potpisali saglasnost da smeju da se fotografišu i da ih nastavnici fotografišu ako je to u interesu škole i školskih aktivnosti – ističe čitalac “Nportala” koji nas je zamolio da mu ne objavljujemo ime.

Srbija je večna dok su joj deca verna!

Primer za sve roditelje kako se deca vasoitavaju i zahvalnost takvoj deci na slozi, plemenitosti, na čuvanje Srbije i na tome što ne nastavljaju i ne produbljuju podele koje im nameću već čuvaju svoju zemlju i svoju braću i sestrice, prijatelje!

To je najvažniji prijemni ,najvažnije obrazovanje i fakultet!

 

 

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *