Muzej vanvremenskih vrednosti

Devojka je skoro ostala nepokretna!Da li ovo sme da se dešava na ulicama Beograda ili bilo kojeg grada i mesta u Srbiji ?

Devojka je pala i naprsao joj je prsljen. Trenutno se nalazi u bolnici.

Kako vlasnici lokala vode računa o tome gde curi klima, kako Beograd svaku zimu ima neprohodne ulice i neodgovorne koji ne čiste prostor ispred svojih ulaza!

 

Komentar pomenute firme je “Što ne gleda gde ide?” . Naš komentar za njih je da gledaju u zakon koja su im prava i obaveze kao i podsetnik za komunalne ispektore koji su trebali momentalno da Vam pišu kaznu pa bi onda i sami znali koje su Vam obaveze propisane zakonom i gde treba da gledate kada već poslujete na teritoriji ovog grada i ove zemlje.

Iako je već otac devojke podneo tužbu ovo je apel za nadležne da obavljaju svoj posao kako ne bi dolazili do toga da su životi mladih , starih ljudi, trudnica ugroženi zbog onih koji smatraju da nemaju obaveze zakonom odredjene već da gradjani treba bolje da gledaju.

Obaveza čišćenja snega se jednako odnosi na sve gradjane i održavanje čistim ulaza kao i prostora ispred zgrada i dvorišta.

Dok čitate tekst devojka se zbog nečijeg nesavesnog ponašanja nalazi u bolnici.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *