Muzej vanvremenskih vrednosti

Evo zašto je najveći državnik i jedni političar koji sprovodi zdravu politiku ispred i u ime porodice. Evo zašto smeta

Dok drugi državnici zastupaju interese novca i kompanija on štiti porodicu. Dok njihove vlade usvajaju zakone koji štete svemu moralnom, prirodnom i ljudskom on jedini dobija bitke protiv svih njih štiteći porodicu, decu i zabranjujući uvođenje onoga što propagiraju u većini zemalja sveta pod okriljem “demokratije” i “sloboda”.

Evo zašto je najveći

Dok su kompromitovani aferama od koji ih štite novinske agencije u njihovom vlasništvu Vladimir Putin je podređen svojom politikom interesima svega onoga što je u interesu dece, majki, porodica on ih štiti i dobija ratove protiv svih sila koje zastupaju suprotno od  prirodnog.

Zakonima zabranjuje propagiranjr i nemoralna okupljanja za koja strani moćnici ne žale milijarde samo da zažive kako bi lakše manipulisali ljudima i ubedili ih da je zdravo nešto suprotno od vekova kako su nam živeli preci i kako priroda nalaže.

Budi vitez, ophodi se prema slabijima kao zaštitnik , kao vitezovi koji kleknu samo onda kada žele da pomognu, pruže ruku nekom da ustane.

Vreme će pokazati koliko je Rusija značila svoj deci sveta i porodici kao instituciji bez koje su nam suvišne sve magistrale, saobraćajnice, sve strane investicije, svi poslovi ovoga sveta, kompanije, ministri, premijeri i stranke ako svojim najmilijima nismo dobro svi poslovi drugi su besmisleni.

Video nastao u predsedničkoj palati Rusije

Podelite ovaj tekst