Muzej vanvremenskih vrednosti

Fotografije uhapšenih albanaca koji su krenuli da ratuju za Ukrajinu protiv Rusije

 

Dvojica Albanaca sa srbske teritorije  Kosova i Metohije koji su se uputili ka Ukrajini u želji da se  pridruže oružanim snagama ove zemlje, zadržani su na granici između Ukrajine i Poljske gde su zadržani i ispitivani četiri sata.

Ovo su fotografije uhapšenih albanaca

Jevrejske jedinice se pridružuju borbi protiv Rusije

Rusija brani žene i decu, a “psi rata” brane dnevnicu, svoje interese kao i interese onih koji su ih angažovali, a koji stolećima zaradjuju propagiraju ću ratove.

Ambasada Kine u Rusiji vidi u SAD kao pravu pretnju za mir.

 

-Nikad ne zaboravite ko predstavlja pravu pretnju miru, navodi se na tviteru ambasade, na kojem je objavljen spisak država koje su SAD bombardovale.

Na Zapadu je u toku histerija povodom ruske intervencije u Ukrajini, pri čemu se zaboravlja koliko je bilo vojnih intervencija SAD tokom proteklih 100 godina po svetu.

KINESKA ambasada u Moskvi podsetila je nedavno, povodom dešavanja u Ukrajini, da su SAD inicirale 81 odsto od 248 oružanih sukoba u svetu od Drugog svetskog rata, kao i da su neposredno bombardovale 33 države, neke i u više navrata.

Kina je jedna od tri zemlje koje su se uzdržale od glasanja o rezoluciji Ujedinjenih nacija kojom se osuđuje ruska „agresija“ na Ukrajinu nakon što je Rusija na nju stavila veto. Rezolucijom se zahteva hitno povlačenje trupa angažovanih u specijalnoj vojnoj operaciji Kremlja u Ukrajini.

AMERIKA ODGOVORNA ZA 200 RATOVA I 20 MILIONA MRTVIH: Spisi potvrđuju pogubnu huškačku ulogu SAD Od Drugog svetskog rata pa do danas

Statistika je još strašnija kada se prebroje žrtve, ali je porazno da je njihov broj praktično bio nepoznat dok ga 2015. nije izneo psiholog prof. dr Rajner Mausfeld na predavanju o tehnikama menadžmenta javnog mnjenja:

 

– Na osnovu zvaničnih dokumenata možemo zaključiti da su SAD od Drugog svetskog rata do danas odgovorne za smrt 20 do 30 miliona ljudi. Budući da je reč o tako velikim brojkama, moramo da se zapitamo: kako je te stravične razmere uopšte moguće sakriti od stanovništva? Činjenice su poznate. Samo su postale nevidljive kao posledica raščlanjavanja i izostavljanja konteksta. To znači da se jednostavno nije dogodilo. A i ako se dogodilo, ne igra veliku ulogu. To nikoga ne zanima.

 

 

 

 

 

Podelite ovaj tekst