Muzej vanvremenskih vrednosti

Kuća Olivera Ivanovića i vile Milana Radoičića. Ako vas zanima istina samo ovo pogledajte

Mala kuća i viletine po hektarima zemljišta Kosova

Ranije se hektar zemlje Srbske sticao i prenodio sa kolena na koleno vekovima. Danas oni koji nemaju kućni prag oni kojoma je prva imovina imovina države Srbije, stanovi po JuBiznis centru devedesetih rasprodaju vekove.

Da novac govori mnogo dokaz su dani koje živimo, ali da su istine večnije i da nađu put i isplivaju uvek svedoci smo vekovima

Najveći problem Srba jeste što te istine brzo gotovo odmah zaborabljamo i još veći što oduvek za vođe prigrlimo one najmanje časne a najčešće one bez ikakve časti.

 

Ove slike najbolje govore za sebe

Ovo je zapravo kuća gde je živeo Oživer Ivanović. Kuća njegove bivše žene.

Kuća koja je u više navrata za života Olivera Ivanovića kamenovana u severnoj Kosovskoj Mitrovici je porodična kuća bivše supruge nedavno ubijenog Olivera Ivanovića.

Porodična kuća Marine Ivanović, u kojoj žive njena majka Nadežda i brat Branimir Cvetnić.

Dok su uzeli život Olivera Ivanovića nešostedno nskon toga nicali su kao kod pevačica projekti tako i ovde tenderi, autoputevi, kombinacije koje plaća narod Srbije, a uz njih i vile, milionski avio i automobilski parkovi, neizostavno Dedinje pa čak i heliodromi, država u državi

Vile koje se prostire na hektarima iznad Gazivoda koje smo prepustili takozvanoj Rešublici Kosovo. Voda, čista voda, koja može da snabdeva pola Srbije. Szrateško mesto.

 

A ovo su istine koje nam je ostavio Oliver Ivanović koje su mnogo večnije od svih Šilerovih ili njihovih naslednika.

Sve prođe istine ostaju večnije i od nas samih. Pravu istinu će dobiti kao odgovor ubrzo na izborima kada narod pokaže da može i bez parozera ali ne može bez ponosa, ljudskosti, inata i istine.

Od jutros je u toku pretres imovine Milana Radoičića na KiM, a on je u međuvremenu priznao punu odgovornost za događaje u selu Banjska, kad je u vatrenom obračunu Srba s KiM i kosovske policije stradalo troje Srba.

 

Ostaje još da odgovornost priznaju oni koji su odgovorni za to što danas nije živ Oliver Ivanović. Da je živ možda bi bilo manje vila i džipova ali sigurno više prava i sloboda za srbe na Kosovu i Metohiji. Možda danas vlada takozvane Republike Kosova i Kurtija ne bi ni postojala već bi Kosovo i Metohija bili srce Srbije kako po zakonu ovozemaljskom i nebeskom i jesu.

Prošlo je vreme rijalitija zvanog Konferencija za novimare! Srbija je gladna. Gladna istine.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *