Muzej vanvremenskih vrednosti

Lavrov potvrdio “U Ukrajini smo pronašli Bio-Hemijsko Oružje, virus korona slepih miševa koje su pravili Amerikanci”.

Najnovija vest koja je odjeknula svetom

Novinarka ne zna da odgovori

“U biolaboratorijama u Ukrajini eksperimentisano sa virusima korona slepih miševa

U biološkim laboratorijama koje finansiraju SAD u Ukrajini vršeni su eksperimenti sa virusom korona slepih miševa, izjavio je portparol ruskog Ministarstva odbrane, general-major Igor Konašenkov.”

 

“Šta ste radili pod maskama naučnih istraživanja?”

 

Amerika je dužna da objasni svetu bio-laboratorije u Ukrajini

Marija Zaharova

 

MOSKVA – Rusija je zatražila od Amerike da objasni svetu zašto podržavaju ono što je Moskva identifikovala kao vojno-biološki program u Ukrajini.

 

„Istraživanje sprovedeno u američkim laboratorijama u Ukrajini potvrđuje ilegalne i kriminalne aktivnosti Amerike u toj istočnoevropskoj državi”, izjavila je portparolka ruskog ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, prenosi Tanjug.

 

Prema njenim rečima, juče je Viktorija Nuland pomoćnica američkog držanog sekretara za političke poslove u odgovoru na pitanje američkih zakonodavaca, potvrdila postojanje ne samo pomenutih laboratorija, odnosno istraživanja. I ona je, dalje navodi Zaharova, izgovorila ovu izuzetno važnu frazu, a to je da je Amerika preduzela sve da ovi materijali ne bi završili u rukama Rusije. Ona dodaje da Rusija ne mora da pogađa kakvi su to materijali.

 

„Ovo su materijali koji dokazuju nezakonite i kriminalne delatnosti Amerike na ukrajinskom tlu”, poručuje Zaharova.

 

Nulandova je ranije izjavila da Ukrajina ima objekte u kojima se sprovode biološka istraživanja i da je Vašington radio na tome da oni „ne dopadnu” u ruke ruskih snaga. Nešto ranije je Igor Kirilov, koji je šef ruskog tima za zaštitu od radijacije, rekao da je mreža od preko 30 bioloških laboratorija formirana na ukrajinskom tlu po naređenju Agencije za smanjenje pretnji (DTRA) pri američkom Ministarstvu odbrane.

Istovremeno su objašnjenje od SAD tražile i Kineske vlasti i zvaničnici

Pronadjen su i naknade koje su SAD plaćale naučnicima u Ukrajini, čitavi platni spiskovi

 

 

 

Podelite ovaj tekst