Muzej vanvremenskih vrednosti

Na Trošarini u sudaru tramvaja i autobusa povređeno 12 osoba

Foto FoNet Marko Dragoslavić

U saobraćajnoj nesreći jutros na Trošarini povređeno je 12 osoba, kada je tramvaj iskočio iz šina i sudario se sa autobusom.

 

Kako je ranije saopšteno iz Hitne pomoći ova saobraćajna nesreća se dogodila oko 5.45 časova.

Foto FoNet Marko Dragoslavić
Foto FoNet Marko Dragoslavić

Dvanaest osoba je povređeno kada su se na Trošarini, na raskrsnici na kojoj nije radio semafor, sudarili tramvaj i gradski autobus, javlja RTS.

Udarac je bio takav da je dvoje putnika zadobilo teže povrede, ali nisu životno ugroženi. Petoro ih je zadržano na dijagnostici.

Raskrsnica na Trošarini deset dana regulisana neispravnim semaforom, popravljen tek nakon udesa.

Raskrsnica na Trošarini, gde se jutros dogodio sudar autobusa i tramvaja u kojem je dvanaest ljudi povređeno, regulisana je semaforom koji bio neispravan deset dana, a popravljen je tek nakon saobraćajne nezgode, kaže Damir Okanović iz Komiteta za bezbednost saobraćaja, prenosi RTS.

 

Dvanaest osoba je povređeno kada su se na Trošarini, na raskrsnici na kojoj nije radio semafor, sudarili tramvaj i gradski autobus. Udarac je bio takav da je dvoje putnika zadobilo teže povrede, ali nisu životno ugroženi. Petoro ih je zadržano na dijagnostici.

„Došlo je do sudara tako što je tramvaj udario u bok autobusa. Za vozača tramvaja je postojao znak stop. Zbog čega vozač tramvaja nije ispoštovao pravo prvenstva autobusa, svakako će biti predmet tužilačke istrage“, izjavio je Damir Okanović.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *