Muzej vanvremenskih vrednosti

Novak je još jednom pokazao zašto je najveći!”OSTANI TU, VRATIĆU SE” Priča o Novaku i dečaku sa Rolan Garosa postala još lepša, otac mališana otkrio šta se desilo posle

Đokovića su na konferenciji za medije pitali ko je taj dečak, a čuveni novinar Kristofer Klarej podelio je sa javnošću ono što mu je Novak otkrio: – Upravo sam pitao Đokovića o ovome. Rekao je da nije znao ko je dečak, ali je tokom celog meča mogao da čuje kako ga bodri, čak mu je i davao savete. Đoković kaže da ako je iko zaslužio taj reket posle finala – to je on – napisao je novinar u objavi koju je podelio na društvenim mrežama.

Nole je u trenucima najvećeg slavlja pokazao koliko brine o navijačima, posebno onim najmlađim, pa je tako jednog mališana usrećio. Zapravo, mali navijač je toliko bio srećan, da nije znao šta će od sebe. Od sreće!

Tako je Novak odlučio da reket kojim je osvojio Rolan Garos odlučio da pokloni mališanu, koji ga je prethodno dozivao, a koji nakon ovog gesta Novaka Đokovića bukvalno nije znao šta će da radi od sreće.

https://twitter.com/ddozabeograda/status/1404410899394334723?s=19
Novak poklanja dečaku iz publike svoj reket.
Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *