Muzej vanvremenskih vrednosti

Noć na Kopu.Da li će biti restrikcija tokom grejnog perioda?Strahovi na Kolubari zbog velikih padavina.

U Kolubari strahuju da ne dođe do nove havarije, zbog obilne kiše. Na kopu su sada novi, stručni rukovodioci, ali razmere štete koja je napravljena poslednjih godina su nesagledive i mnogo vremena će proteći dok se sve ne sanira i ne dovede u red. Podrška vrednim i odgovornim rudarima i stručnim ljudima koji su preuzeli odgovornost za ovaj važan posao.

„Ovo je potpuno ludilo. Računajte bukvalno na pakao“, rekao je Vučić i dodao da je potrebno da se što pre nadju nove količine mazuta, dok je Srbija od kineskih partnera već uspela da nabavi najmanje milion tona indonežanskog uglja izjavio je Aleksandar Vučić.

Vučić je rekao da je Elektroprivreda Srbije kriva za dosta problema ali i da treba imati u vidu da država troši sedam odsto više struje nego pre pet ili deset godina, jer sada postoje fabrike i železare i ljudi troše više struje jer imaju više novca.

Aleksandar Vučić na poslednjoj konferenciji je rekao da bi po sadašnjim cenama struje i gasa na tržištu samo zbog kupovine neophodnih količina Srbija morala da izdvoji osam milijardi evra godišnje i da bi to značilo bankrot države jer je čitav budžet zemlje 13,5 milijardi.

Podelite ovaj tekst