Muzej vanvremenskih vrednosti

Novak ljubi zastavu Srbije.Ivana se krsti uz Bože Pravde . Zato su najveći na svetu!

Novak Đoković se zadržao sat vremena na terenu na startu mastersa u Sinsinatiju jer mu je Alehandro Davidovič Fokina predao meč na startu drugog seta. Ostao je Nole da se druži sa navijačima i onda uradio nešto zbog čega su mu svi aplaudirali.

 

Novak Đoković u državi Ohajo nije bio od 2020. godine i zato su svi naši ljudi jedva čekali da ove godine Nole dođe u Sinsinati i zaigra na ovom mastersu koji je osvojio dva puta.

 

Dosta je bilo navijača sa srpskim obeležjima u Sinsinatiju, a Nole je posle meča prvog kola singla uradio nešto o čemu se priča i zbog čega su društvene mreže eksplodirale.

Poznat kao neko ko ostaje posle duela da potpiše autograme i slika se sa navijačima, Nole je ovoga puta imao i molbu da se potpiše na srpsku zastavu.

 

Đoković je prihvatio, ali je i poljubio zastavu i tako odao poštovanje svojoj zemlji.

 

Kada je Novak to uradio sa tribina se začulo: “Bravo, majstore!”

Jednako velika i najveća na svetu uz sve prepreke zasijala je visoko na krilima Anđela

 

Ivana Vuleta uz himnu Bože pravda srećna zbog istorijskog uspeha kako dolikuje po intoniranje himne Srbije Boze pravde se prekrstila.

Oni predstavljaju zdrav primer svim mladima, oni su jedini pravi ambasadori Srbije i uzori našoj deci Srbije zbog poštovanja i odnosa prema svojoj zemlji, veri, nacionalnim obeležjima.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *