Muzej vanvremenskih vrednosti

Ovo je današnja slika Crne Gore i svog Srpstva! Slava Bogu

Veliki praznika Srba Srbije , sestrice Crne Gore i Republike Srpske kao i svih meridijana i uporednika na kojima živimo i proslavljamo Boga, praznik Srpske pravoslavne crkve kao i svih hrišćanskih naroda, svake kelije iz koje odjekuju srca u veću Slavu Božiju.

RADUJTE SE!

Kome danas nije u interesu ovaj zagrljaj, kome smetaju ovi poljupci taj nije ni Srbin ni Crnogorac jer najpre nije čovek, imajte na umu da ljudima normalnim ljubav i sloga ne mogu smetati, a oni kojima smetaju su drugačiji od normalnog, vi budite normalni i volite.

Ćelije kada se razlažu i dele usled nekih bolesti smatraju nas obolelima, organizam nam boluje, a čovek gubi imunitet i postaje podložan bakterijama, virusima, naslovima novinskim.

Svaka ta ćelija , svaki čovek je jedan od pet prutića i ti ne možeš biti zdrav, ako tvoj brat boluje, ti ne možeš biti srećna ako tvoja sestra tuguje, Vama ne može biti lepo ako deca Vaše braće nisu srećna kao i Vaša ili i više.

Kada smo zajedno i kada se ne delimo već ovako grlimo teško ćemo biti predmet manipulacija i sam Bog kada vidi slogu na zemlji radovaše se i pomoćiće nam da prebrodimo sve tekovine modernog doba koje su svemu u službi samo ne Bogu, narodu niti prirodi.

Pet prutića pročitajte i primenite na sve delove života, a najpre zagrlite nemoćne, uboge, brata svoga, sestru svoju, zagrlite da nam organizam i Srbija ne obolevaju više od deljenja i mržnje, kao ni bilo koji čovek Srbin ma gde bio, dosta je nesloga i sukoba, gladni smo kulture, dobrote, ljubavi , poštovanja, vere i života dostojnog, ljudskog.

Grlite se i ljubite Srbi moji najlepši!Svaki put kada lukavi priđu sa željom da se dele vi odgovorite ljubavlju, jedino protiv nje ne umeju!

Slava Bogu

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *