Muzej vanvremenskih vrednosti

Plaču i Rafa i Federer. Srbi zbog ovoga plaču od smeha

Da je do ovih suza radosnica prethodno poteklo mnogo suza zna najbolje Novak

Kada je bilo najteže nije se povlačio.

Ne samo da je branio rezultate, poene već i ceo svet svojim stavovima o pitanjima važnijim od svakog poena, o pitanjima javnog zdravlja ili pitanju Kosova i Metohije, uglavnom nikad nije bio po strani ni kada je drugim narodima teško u poplavama i požarima.

Nakon osvojena 24 slema video koji je nasmejao mnoge

Đoković je prethodno pobedom u prvom kolu grend slema u Njujorku izborio povratak na vrh svetske liste, ali je osvajanjem titule dobio 2.000 novih bodova, čime je uvećao prednost u odnosu na drugoplasiranog Španca Karlosa Alkarasa.

 

Alkaras na drugoj pozciji ima 8.535, što je 3.260 manje u odnosu na vodećeg Đokovića.

 

Finalista US Opena Danil Medvedev je treći na listi sa 7.280 bodova, dok je Danac Holger Rune je četvrti na listi sa 4.710 bodova.

Grk Stefason Cicipas je peti (4.615), slede Rus Andrej Rubljov (4.515), Italijan Janik Siner (4.465), Amerikanac Tejlor Fric ( 3.955), Norvežanin Kasper Rud (3.650), a Nemac Aleksandar Zverev (3.030) kompletira Top 10.

 

Što se tiče srpskih tenisera, Laso Đere je napredovao za jednu poziciju i trenutno je 37. igrač sveta, dok je Miomir Kecmanović nazadovao za dva mesta i sada je 48. na ATP listi.

 

Dušan Lajović zadržao je 52. mesto.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *