Muzej vanvremenskih vrednosti

Posetili ga fudbaleri.Da se naježiš!Siniša Mihajlović se pojavio na prozoru, a onda je krenula ova pesma

SINIŠA Mihajlović ponovo se bori sa leukemijom i iz tog razloga nije mogao ni sinoć da vodi Bolonju, i to protiv Intera koji se bori za titulu, ali je i te kako umešao prste u šampionsku trku. Ono što se posle podviga njegove ekipe desilo, oduševilo je Italiju, ali i sve kojima je Miha drag.

 

Velika dela velikog Mihe kada se prvi put razboleo

Trener Bolonje, Siniša Mihajlović je 2019. godine otkrio da boluje od leukemije. Tokom svoje borbe protiv ove opake bolesti, razmenjivao je pisma sa malim Mirkom (12 godina), koji navija za Bolonju i koji je takođe imao leukemiju, bili su jedan uz drugog u tim teškim trenucima.

Pre nekoliko meseci, Mihajlović se oporavio od leukemije, a i mali Mirko se takođe izlečio pre nekoliko nedelja.

Mihajlović je zbog toga odlučio da pozove malog Mirka da mu zahvali na podršci i iskaže zahvalnost što se vratio da trenira sa igračima Bolonje.

Život je čudo.

Ponovo utakmica za život

O veličini ovog čovek govori poseta igrača Mihi u bolnici i suze

 

Podsetimo, Mihajlović je nedavno iz bolnice davao smernice igračima Bolonje kako da pristupe utakmici sa Milanom, liderom na tabeli Serije A (a oni su potom napravili iznenađenje odigravši 0:0), sinoć su uz Mihine saveti otišli korak dalje:

 

Bolonja je, iako tek 13. na tabeli, protiv drugoplasiranog Intera napravila preokret i pobedila, ostavivši tako Milan na prvom mestu, sa dva boda više od “nerazura” koji su bili ubeđeni da će savladati Mihajlovićevu ekipu.

 

Bolonji taj trijumf nije značio mnogo jer je opstanak odavno obezbedila, a plasman na evroscenu joj je, takođe odavno, nedostižan, ali je ovaj neočekivani uspeh Mihine ekipe možda rešio šampionsku trku, jer je do kraja prvenstva ostalo još samo četiri kola.

 

A onda, kada je podvig “prenoćio”, ovog jutra su pred bolnicu u kojoj se leči Siniša Mihajlović – stigli svi njegovi igrači iz Bolonje.

 

Stigli, pozvali ga da izađe na prozor, pa najpre aplaudirali, a onda… onda je krenula emocija kao na utakmici.

Sa željom da pobedi i ovaj put!

Ovo je poruka koja je jednom već pomogla velikom čoveku i fudbaleru da pobedi

Podelite ovaj tekst