Muzej vanvremenskih vrednosti

Putin ih nazvao “ološem i izdajnicima”.Rekao je “Rušimo mit o Zapadu i zlatnoj milijardi.Cela planeta mora da plati cenu za ambicije Zapada”

Vladimir Putin: „Mit o zapadnoj državi blagostanja, o takozvanoj zlatnoj milijardi se ruši.Cela planeta mora da plati cenu za ambicije Zapada i njegove pokušaje da po svaku cenu zadrži svoju nestajuću dominaciju“ .

 

-“Želim da obični građani zapadnih država slušaju. Oni sada pokušavaju da vas ubede da su sve vaše teškoće rezultat neprijateljskih akcija Rusije. Da treba da platite za borbu protiv mitske ruske pretnje.Sve je to laž ”

Putin je ,u obraćanju, bogate Ruse koji žive u inostranstvu nazvao “ološem i izdajnicima”

POGLEDAJTE VIDEO

 

Putin je prozvao Ruse za koje je rekao da su “mentalno više povezani sa Zapadom nego sa Rusijom” i izrazio uverenje da će ruski narod uspeti brzo da uoči razliku izmedu izdajnika i patriota, prenosi Rojters.

Predsednik Rusije Vladimir Putin uputio je danas upozorenje onim Rusima koje je opisao kao izdajnike da “Zapad želi da pokuša da ih iskoristi kao petu kolonu” s ciljem da uništi zemlju.

“Da, naravno da će se Zapad kladiti na takozvanu petu kolonu. Na nacionalne izdajnike! Kladiće se na one koji zaradjuju u Rusiju , a žive u inostranstvu. Inostranstvo ne u geografskom smislu koliko njihovim mislima, ropskim ponasanjem sve dok ne dodje dan kada će ih ispljunuti na pločnik kao komarca koji je uleteo u usta” rekao je i nastavio “Oni nisu sa svojim narodom. Nisu sa Rusijom.Oni se smatraju višom klasom, višom rasom.”

 

“Nama je sada potrebna solidarnost i jedinstvo kako bi savladali sve izazove.” -zaključio je u svom današnjem obraćanju predsednik Rusije Vladimir Putin.

DODATAK VIDEO

Ruska vojska uništila je planove ukrajinskih vlasti koje su nameravale da krenu u rat, rekao je danas ruski predsednik Vladimir Putin navodeći da je vlastima u Kijevu različitim kanalima upućen predlog da povuku vojsku iz Donbasa, ali da oni to nisu hteli.

On je dodao da su “zapadni pokrovitelji Ukrajine podsticali Kijev na krvoproliće, isporučujući oružje i šaljući plaćenike” piše Blic.

 

-Naravno da će oni (Zapad) pokušati da iskoriste tzv. petu kolonu, izdajnike, one koji ovde zaraduju, a žive tamo. Pritom, ne mislim samo na one koji geografski ne žIve ovde, već prema svojim mislima i prema svojoj savesti, oni nisu ovde sa nama, sa svojim narodom. Ne mislim tu saMo na one koji imaju vile u Majamiju i na francuskoj rivijeri, koji se žale što trenutno nemaju guščiju paštetu ili ostrige i što se bore za prava manjina – rekao je on.

Na savetovanju o merama podrške regionima on je govorio o razlozima za pokretanje specijalne operacije u Ukrajini i naglasio da je Kijev sabotirao rešavanje krize mirnim putem.

 

– Operacija ide po planu. Taktika Ministarstva odbrane pokazala se kao potpuno opravdana. Čini se sve kako bi se izbegle žrtve među civilima – rekao je Putin.

– Mreža od nekoliko desetina laboratorija radila je u Ukrajini uz usmeravanje i finansijsku podršku od Pentagona. Provođeni su vojni biološki programi, uključujući eksperimente sa uzorcima virusa korona, antraksa, kolere, afričke svinjske kuge i ostalih smrtonosnih bolesti – rekao je Putin.

Putin je ukazao i da je, kako kaže, pronacistički režim u Ukrajini u bliskoj budućnosti mogao da dobije nuklearno oružje na čijoj meti bi bila Rusija.

 

– Želim da kažem krajnje otvoreno: iza licemernih razgovora i aktuelnih postupaka takozvanog kolektivnog Zapada stoje neprijateljski geopolitički ciljevi. Njima jednostavno ne treba snažna i suverena Rusija. Oni nam neće oprostiti naš nezavisan kurs ni to što štitimo naše nacionalne interese – rekao je Putin.

 

Putin je takođe tvrdio da je držanje Rusije pod kontrolom dugoročna politika Zapada i da su njegove ekonomske sankcije Rusiji „kratkovide“, preneo je Rojters. On je takođe rekao da je sukob bio samo izgovor za Zapad da uvede sankcije.

 

 

Podelite ovaj tekst