Muzej vanvremenskih vrednosti

Roditelji na ruševinama sede sa igračkama svoje dece. Jezive slike rata VIDEO

Scene kojih je narod Srbije više nego svestan

 

Slike koje svakog normalbog čoveka treba da opominju na to da ratovi služe moćnicima i da se zaanivaju ne muci i nedaćama običnog sveta odavde do Afeike, od Afrike do Palestine, od Palestine do Iraka, Irana i tako u krug stolećima.

 

 

 

Zašto narod, svetska populacija pristaje na ratove, zašto bira rušenje života i vekovnih istorija u tragedijama u kojima niko ne dobija odgovor je uglavnom u manipulaciji medijima kao izvoru svih takozvanih revolucija iz koji samo vlasnici kompanija izlaze bogatiji za decenije nečijih života, bogatiji za milione plaćenih hiljadama života i novim dužničkim ropstvom za obnovu onoga što su preci gradili. I tako u začaranim krugovima.

Da li se mogu pobediti time što bi birali one koji ne uništavaju svoju zemlju po njihovom načogu nećemo saznati dok i sami ne postanemo bolji i ne odaberemo one koji ne rade za kompanije i nalogodavce iz sveta već za svoj narod.

Do tada ovakve slike će kružiti svetom. Dizaće nove tržne cengre, ali ne i spomenike deci. Jedini spomenik ovoj deci su srca roditelja, a Srbi to znaju i to kroz vekove i opet ništa nisu naučili na tim vekovnim žrtvama gde na mnogim humkama još cveće nije niklo. Brzo zaboravljamo, zato iznova živimo isto a za račun onih koji Srbijom vladaju decenijama zavađajući narod, deleći ih kako bi na toj neslozi krali nove milione i nameštali nove tendere.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *