Muzej vanvremenskih vrednosti

Vučić sam šeta hodnicima. Opomenuli ga iz protokola Peking VIDEO

Dok su predstavnici svih zemalja bili u sali nastao je snimak prrdsednika Srbije

 

Predsednik Srbije je sam šetao foajemo koji ke bio prazan. U pozadini su se videle samo devojke koje sviraju, koje su blile zadužene za program u pauzi samita.

Na trenutak ovu šetnju Vučića prekinula je žena iz protokola koja ga je zamolila da se vrati.Na forumu u Pekingu snimljena čuvena nuklearna aktovka, nosio je na sastanak sa Sijem

 

Na forumu u Pekingu snimljena čuvena nuklearna aktovka, nosio je na sastanak sa Sijem

 

Za njim su išla dvojica oficira ruske ratne mornarice od kojih je svaki nosio po jednu aktovku.

Ta specijalna aktovka poznata je kao “Čeget”, što je naziv planine na Kavkazu, a iako je stalno blizu predsednika Rusije, retko kada bude snimljena.

Foto: Printscreen/Twitter
Foto: Printscreen/Twitter. 

 

PEKING – Rusija i Kina dele želju za ravnopravnom, obostrano korisnom saradnjom radi postizanja dugoročnog ekonomskog napretka i društvenog blagostanja, uz poštovanje prava svake države na sopstveni model razvoja, rekao je predsednik Rusije Vladimir Putin govoreći na forumu “Jedan pojas, jedan put” u Pekingu.

 

Putin je istakao da je kineska inicijativa “Jedan pojas, jedan put” u skladu je sa ruskim idejama o formiranju velikog evroazijskog prostora, gde će biti povezani različiti integracioni procesi, uključujući Evroazijski ekonomski savez, prenosi agencija RIA Novosti.

Putin pomenuo i Bajdena

 

“NEK DOĐE KOD NAS NA PALAČINKE I ČAJ” Putin poslao poruku Bajdenu zbog tajne isporuke američkog oružja Ukrajini (VIDEO)

Predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao je američkog kolegu Džo Bajdena na čaj i palačinke, nakon što Amerika povuče svoje oružje iz Ukrajine.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *