Muzej vanvremenskih vrednosti

100 miliona evra za botove!25 puta više za botove nego za lečenje dece. Evo koliko stotina miliona

Predstavnik Demokratske stranke Zoran Lutovac sve ređe dobija pravo na replike ili govor u Narodnoj skupštini Srbije

 

Možda je sama činjenica da ciljanim kritikama vlast ostavlja bez ijedne reči, a javnost upućuje i budi

Ovoga puta to se odnosilo na bitove. Institut Srbiji mnogo poznatiji od studentskih stipendija, od imena naših mladih matematičara koji po svetu osvajaju prva mesta, od vrhunskih doktora koji su prvi u svetu u najvažnijim granama zdravstva ne i u Srbiji gde se operacije zakazuju za narednu deceniju.

Da li su za to i takvo stanje najzaslužniji upravo botovi, pojave koje po društvenim mrežama i portalima seju mržnju, obmanjuje i svakodnevno 24 časa naciju drže u anesteziji novim lažima, obmanama koje dobijaju iz centrale.

Koliko košta takav sistem laži i obmana?

Narodna skupština i njena većina vladajućoj je odbila zakon kojim bi se obezbedila sredstva za lečenje dece čije su bolesti specifične i za koje to nemaju uslova u svojoj zemlji, u Srbiji. Istovremeno se odvajaju sredstava za sistem obmana, laži i trovanja Srbije koji je čak 25 puta veći od sredstava koja se izdvajaju za lečenje dece.

Poruka je više nego jasna i nije Za našu decu Srbije već Za naše botove ! Do nekih boljih nas deca će se i dalje lečiti SMS porukama dok će iz kancelarija botovati botovi o tome kako smo ekonomski tigrovi i kako pobeđuje o na Kosovu i Metohiji dok svakodnevno narodu na Kosovu i Metohiji uskraćuju osnovna ljudska prava i hapse oh, a deci Srbije uskraćuju pravo na lečenje i život jer su sredstva preusmerena na budućnost Srbije, na bot timove vredne stotine miliona kao da su Mančester, a ne skupovi onih koje su diplome kupili i dobili telefone u ruke na koje im stižu naredbe šta da pišu i čime da truju Srbiju i narod Srbije kao da narodu nije dovoljno njegovih poskupljenja, kredita, kao da školovani odlaze u svet što im ovde botovi zauzimaju mesta.

Podelite ovaj tekst