Muzej vanvremenskih vrednosti

“Ako me je neko bombardovao ja njemu više ne verujem”! “Ovaj narod neće umreti od korone ovaj narod će umreti od- pa je u daljem govoru Dr Snežana navela sve ono o čemu se dve godine ćuti

 

“Ne može Svetska Zdravstvena Organizacija da odlučuje za mene i moj narod”

Dr Snežana Bašić, kardiolog i specijalista interne medicine: “Ne može SZO da odlučuje za mene i moj narod. Ne može NATO da kontroliše klimu jer nas je bombardovao osiromašenim uranijumom. Zašto ne spominjete broj umrlih od ostalih bolesti u Srbiji dnevno?”

“Zbog vakcine virus je mutirao”

Ovo je samo deo govora kojim se iznose  istine o kojima se ćuti.

“Svetska Zdravstvena Organizacija vas ne obavezuje ona vam samo preporučuje, ali ako ste vi poslušni vi ćete prihvatiti svaku preporuku” – započela je doktorka govor otrežnjenja za sve.

Doktorka Snežana dalje navodi da ovaj narod neće umreti od korone već od beleženja drugih bolesti. Da u jednom danu u kojem ima 50 preminulih od korone ima i 120 od infarkta i da se o tome ćuti,a ujedno se prećutno 186 umrlih od raka dojke.

Poznati kardiolog ističe da se narod više ne sme plašiti vestima, statistikama.

“Ako ste poslušni povešće vas na klanje i vi ćete ići mirno. Neke stvari mi moramo da razmišljamo svojom glavom mi moramo da odlučujemo sami. Ne može Svetska Zdravstvena Organizacija da odlučuje za mene i moj narod. Ne može klimu da kontroliše NATO.Ne može, jer ako me je neko bombardovao ja njemu više ne verujem. Ako mi je uništio elektro mrežu, ako me je bombardovao osiromašenim uranijumom ja mu ne verujem”

“Mi nismo više intelektualna elita mi smo intelektualni mulj”

“Non-stop smo plašili narod. Non-stop korona statistika.Zašto?”

Da li se slažete sa rečima Dr Snežane Bašić? Da li smo svesni činjenice da smo odani poslušnici svetskih institucija i moćnika čiji jedini interes je profit, a ne naše zdravlje?

“Znate na čemu možemo da zahvalimo vakcinama?

-Na tome što je virus mutirao.”

“Trebalo je ovom narodu pripremiti imunitet, a ne plašiti ga.U strahu vama pada imnui odgovor. Upravo zato što koren nadbubrega radi suviše i dobijete supresiju imunog odgovora”- rekla je dalje doktorka Snežana.

“Zato kad ste u strahu vaš adrenalin drži onog trenutka kad popusti strah vi se razbolite.” nastavlja Dr Snežana sa objašnjenjem šta se dešavalo našem organizmu i zdravlju.

Doktorka dalje ističe da je vakcinacija koja je vršena u piku epidemije protiv svih logika medicinskih.

U vezi sa brojkama i statistikama postavlja pitanje zašto se ističe da je 50 umrlo od korone, ali se ćuti o tome da je 186 ljudi umrlo od karcinoma dojke.

“Ovaj narod neće umreti od korone ovaj narod će umreti od nelečenja ostalih bolesti”zaključila je Dr Snežana Bašić.

Dr Snežana kardiolog i specijalista interne medicine iznosi istine kojih smo i sami svesni, a nama ostaje da se zapitamo samo jedno to je da li umemo da živimo sa istinom ili smo navikli da radije prihvatamo neistine koje se sistematski kreiraju medijima!

“Neću da verujem onima koji su moju zemlju bombardovali osiromašenim uranijumom” podsetila nas je doktorka da su to isti oni koji brinu o našem zdravlju.

Istinu najčešće saznamo na kraju!

Da li Dr Snežana govori ono o čemu su svi drugi ćutali, a ćute i danas? Da li imamo pravo da sami biramo ili će to za nas učiniti oni za koje znamo da im je vekovima jedini prioritet profit?

 

 

 

 

 

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *