Muzej vanvremenskih vrednosti

Albanci sa zastavama u sred Beograda.Veliki broja interventnih patrola.(FOTO, VIDEO) VELIKI BROJ PATROLA INTERVENTE NA NOVOM BEOGRADU kod nekadašnje restorana “Košnica”

(FOTO, VIDEO) VELIKI BROJ PATROLA INTERVENTE NA NOVOM BEOGRADU kod nekadašnje restorana “Košnica”: Albanci provocirali građane Srbije na Novom Beogradu

Nakon što je redakcija Dnevna doza Beograda objavila video koji smo sinoć objaviki javio se veliki broj građana sa pitanhem šta se dogodilo na Novom Beogradu i zbog čega je na Bulevaru Zorana Đinđića prisutno više interventnih pazrola MUP-a Srbije.

 

 

 

Sinoć se na Novom Beogradu, tačnije u Bulevaru Zorana Đinđića, kod Central Pab-a iznenada pojavio veći broj pripadnika interventne brigade policije. Kako nas je više vas kontaktiralo sa pitanjem šta se dogodili, evo konačno smo saznali i šta je bio razlog.

Sinoć u Bulevaru Zorana Đinđića
Sinoć u Bulevaru Zorana Đinđića

Stvorila se velika gužva, a ubrzo je na lice mesta stiglo nekoliko džipova intervente koji su mladiće priveli, a u automobilu je pronađene zastave i majice na kojima su sumboli velike Albanije.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *