Muzej vanvremenskih vrednosti

Bombardovali ste Jugoslaviju, evropsku prestonicu Beograd!Nemac bez odgovora!O ovome ćute decenijama i domaći političari

  1. Da li se plaše Rusije?

Pogledajte video

 

Dok se bombardovanje Jugoslavije nigde ne spominje, a žrtvama se odaje počast samo na društvenim mrežama onaj koji jedini o tome otvoreno govori još jednom je to otvoreno saopštio nemcima.

Nemački kancelar Olaf Scholz danas je, odgovarajući na kritike ruskog predsednika Vladimira Putina koji je rekao da je NATO pokrenuo rat u Evropi, protiv Jugoslavije, izjavio da je Alijansa to uradila kako bi sprečila genocid na Kosovu. Danas , sa istorijske distance, se vidi ko je snosio i još snosi posledice.

Na to izlaganje Vladimir Putin je oštro odgovorio:

“Mi jesmo videli rat u Evropi. Taj rat je započeo NATO protiv Jugoslavije, veliku vojnu operaciju, napadima iz vazduha, udarali su raketama na jednu evropsku prestonicu, na Beograd, to se dogodilo. I nije bilo sankcija od UN”.

Pogledajte video, obraćanje ruskog predsednika Vladimira Putina i reakciju nemačkog zvaničnika Olafa.

Rusija napominje da nema planove za invaziju. Međutim ona je iskoristila priliku da skrene pažnju i izrazi stav strahove da je NATO ušao preblizu njene teritorije i da zahteva da se taj vojni savez povuče s onoga što Rusija smatra prostorom svog uticaja, a među zahtevima je i taj da dobije pismene garancije da Ukrajina neće postati članica NATO-a.

Rusofili ili ne moramo imati u vidu da žrtve i zločinačku agresiju NATO alijanse ne pominju ni domaći političari kojima je to posao u ime gradjana Srbije, a on je to ne prvi put i ponovo učinio!

Vaše mišljenje o ovakvom zauzimanju Vladimira Putina kao i novim prilikama na svetskom planu možete izneti u komentaru.

 

Podelite ovaj tekst

One Response

  1. Najveće zlo u svetu SAD. sa sojim satelitima. Koje zločine su počinili u bivšoj Jugi 48 god. na zahtev Tite su nas bombardovali sve veće gradove pošteno nema šta. A tek Vijetnam pa Koreja, Irak, Sirija, Libija i naravno opet Srbe jer nisu nas dovoljno naučili pameti. To je njihova demokratija vidi Bog njihovo zlo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *