Muzej vanvremenskih vrednosti

Naredjenje da roditelji ćute i ne šire priču.Strašne slike u školi na Umci

Da li se to odnosilo na puteve , autoputeve i njihove odrone, Trg Republike na kojem su kocke obrnutim redom slagali, ulicu Cara Dušana koja je radjena duplo duže i koja je u ličnim danima pod vodom.

Red novih, savremenih neimara koji su jaki i odgovorni samo u popunjavanju tenderske dokumentacije bi bio dugačak, ali ne i njihova odgovornost za iste.

Ovo su slike OŠ “Dositej Obradović” na Umci gde se tek nakon što su izvedeni radovi ceo plafon se srušio.

Ono što je srećna okolnost jeste da deca nisu bila u školi. Odgovornosti ni za mnogo veće krivice nije bilo zato što radove izvode oni koji imaju protekciju i pred sudovima i drugim institucijama. Postavlja se pitanje ko bi odgovarao i da li bi da su deca bila u školi?

Odgovor u bliskoj prošlosti imamo i na žalost je tragičan, a jedan od primera su saobraćajne nesreće u kojima su život gubila deca , a odgovornost za to nisu po zakonu snosili ona druga deca povlašćenih roditelja.

Ovo su neke od strašnih fotografija iz OŠ “Dositej Obradović” u beogradskom naselju Umci

 

Da li će u budućnosti odgovornost za ovo u budućnosti snositi krivci ili je bitno da su uplate proknjižene na račune vreme će pokazati, Vi deco čuvajte se, roditelji budite složni i tražite odgovornost.

 

Podelite ovaj tekst