Muzej vanvremenskih vrednosti

Čuvajte se ovakvih u saobraćaju.Snimak napada sa ulica Beograda

Snimak u kojem vozač vozila preti drugom uz psovke je ono što pokušavaju da uvedu kao redovni praksu komunikacije ili više sile

Koliko god se skotrljalo ovakvih u Beograd ovo je grad kulture, istorije, tradicije poštovanja i negovanja onih koji su tvoji, a to su svi stanovnici Beograda i Srbije.

Svi oni koji se ovako ponašaju odnosno ne ponašaju u skladu sa kulturom i ne pripadaju ovom gradu već godinama neradan, besa, bahatosti i najverovatnije im je ponestalo novaca od šverca, trgovine oružjem i drugih nedela te nastoje da svoje oblike ponašanja ustade zajedno za betonom kojim zatrpavaju dušu ovoga grada.

Nikada ne zaboravite jedno , a to je da ovaj grad pripada ljudima sa dušom ne prostim , ruralnim kilogramima i klubovima koji ih prevoze.

Budite strpljivi, kulturni, tolerantni kako u prevozu, saobraćaju tako i u redu u pošti, doskontu ili na ulici.

Srbija je zemlja časnih i lepih predaka. Ko smo mi da budemo manji od toga?

Balvani nazad u šumu sa sve pikavcima, žvakama i šlajođ sa pločnika, frustracijama, foteljama, bezdušnošću i odsustvom kulture i dobrote. Ovaj grad i Srbija iako danas u manjini i dalje pripada onim poštenim , vrednim i dobrim ljudima koji ne leži na sirenu i ne psihu već zastanu i propuste drugog, oproste i kad neko pogreši, nasmeju se i kad je neko nervozan.

Zato kada pročitate ovaj tekst i izađete na ulicu samo odaberite kojem Beogradu pripadate pa će sutra i biti takav kako saobraćaj tako škole, ulice,parkovi, biblioteke i kafane.

Podelite ovaj tekst