Muzej vanvremenskih vrednosti

Dek naoružani upadaju po Zvečanu deca pevaju “Kad se vojska na Kosovo vrati”

Celo jutro severom Kosova i Metohije patroliraju i nasilno upadaju u kuće, stanove i bolnice pripadnici vojske i policije takozvane Republike Kosova

Ovo su samo neke od slika

Najdirljiviji su snimci, fotografije nastale kroz prozor obdaništa dečijeg i ispred naoružani pripadnici uz vojna vozila.

Naša redakcija je dobila i snimak našeg naroda sa Kosova i Metohije gde se čuje kako deca u školi pevaju glasno “Kad se vojska na Kosovo vrati”

Ovo su reči naših ljudi koji su nam šoslali video

“Кад се војска на Косово врати”… певају деца ОШ у Звечану, пре неких пола сата, док у наше куће и болнице терористи упадају… ‘Наша нада никад не умире’…

O kakvoj je deci reč svedoče vekovi. O kakvoj snazi i roditeljima je reč svedoče vekovne kao i poslednje žrtve Stefana oca tri princeze.

Malo samo svesti o svemu ovome i vlasti koja bi umesto tendera i miliona za strane kompanije i ambasade jurila slobodu i sigurnost za svoj narod.

Drgi upadi u kuće Srba tokom jutra

Nadležni iz Srbije koji na ovo okreću leđa kap i godinama unazad će ubrzo dobiti odgovor Srbije na izborima koje su raspisali za kraj godine usled drastičnog pada rejtinga partije koja je Srbiju doovde i dovela.

Srbija je večna dok su joj deca verna.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *