Muzej vanvremenskih vrednosti

Devojčica koja je svojim postupkom održala lekciju starijem gospodinu i obradovala sve

Patriotizam je kad smeće bacite u kantu, kad reciklirate, kad ne parkirate na mesta za invalide, kad volontirate , kad donirate kad, platite prevoz kad zasadite drvo nemojte da vas lažu, deco, da je patriotizam da nadrogirani sa tribina urlate da nekoga mrzite, da se delite i po društvenim mrežama svadjate.

Video koji je oduševio sve

Krenite od smeća na ulici, u mislima i komentarima, to kada uredimo već daleko smo bliže čovekuKažu da je omladina loša i tako iznova zaboravljajući da su deca krojena po njihovom midelu ponašanja.

Te s toga vidite da budete najbolji uzor za one nama najvažnije, za našu decu!Ne delite se na dobre i loše već na one koji znaju šta je normalno , kulturno, dobro i lepo i koji su spremni da svojim ponašanjem to ukažj i ostalima.

To se ujedno odnosi na ponašanje u prevozu, na ulici, u školi , na društvenim mrežama birajte reči kojima se obraćate jednu drugima i ujedinite se ljubavlju, kulturom, verom u lepo i sa željom da živimo normalnije, zdravije, odgovornije, pitomije i što je više moguće kao ljudi.

“Kad budem mrtav i beo ja bih da kakva takva svetiljka budem”

Gaga Nikolić

Moć jedne sveće nije u njoj samoj i molitvi koliko u tome što može da zapali hiljade drugih.Volite se, tada jedino srce svetli kroz vekove. Budite pristojni i pitomi gde god kročili bilo na ulicu , u komentar, kuću ili srce nečije.

Moć ove devojčice je primer koji je dala i starijem gospodinu kao i svim mladim ljudima koji će njen gest pamtiti.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *