Muzej vanvremenskih vrednosti

Evo ko je uzimao Vučiću čašu iz ruke.”Ona misli da sam previše popio” rekao je Vučić, a onda joj je

 

Na sajmu vina u Beogradu Vučić je probao vina više proizvođača da bi u jednom trenutku Suzana inače zadužena za odnose sa javnošću uzela čašu iz ruke Aleksandra Vučića ne želeći da mu je vrati.

U jednom trenutku, vidno veselom i priritom predsedniku Vučiću, savetnica za medije Suzana Vasiljević pokušala je da uzme čašu, ali ju je on oteo natrag i nastavio da ispija.

 

“Samo ja da probam”, rekla je Suzana Vasiljević, koja je nakon gutljaja krenula da vraća Vučićevu čašu na štand, ali je on bio izričit: “Ne, ne, ne…” i uzeo natrag čašu vina od čoveka sa štanda.

 

“Ona se boji da sam pio previše, to je u redu”, rekao je predsednik Srbije kada je uzeo svoju čašu, a na šta se nadovezala Suzana Vasiljević uz komentar da “nije uplašena, već da ga albanski premijer čeka”.

POGLEDAJTE VIDEO

Susret se bliži kraju, a ovo su momenti sa završnog obraćanja na sajmu vina u Beogradu

Pri susretu sa srpskim teniserom

Vučić je pitao šta je najbolje što Ðokovići prave do vina, a na odgovor da je to šardone, predsednik je zaključio da je njega najteže napraviti.

-Ajde Novače, da pobeđuješ još mnogo godina. Živeli – nazdravio je Vučić, a zatim je usledilo zajedničko fotografisanje sa muškim članovima porodice Ðoković, preneli su portali.

 

Vučić je rekao teniseru da su on, njegov otac i stric pozvani da večeras prisustvuju svečanoj večeri u Predsedništvu.

Podelite ovaj tekst