Muzej vanvremenskih vrednosti

Firma bliska vlasti preti srpskom reprezentativcu i njegovom bratu sa otimanjem zemlje i batinašima

Vladimir Štimac optužio Milenijum tim: To što hoćete bespravno da kopate posred moje zemlje ja vam neću dozvoliti

Srpski košarkaš Vladimir Štimac optužio je kompaniju Milenijum tim, koja se dovodi u vezu sa Srpskom naprednom strankom, da hoće da bespravno kopa preko njegovog zemljišta.

„Veliki pozdrav za Milenijum tim! To što hoćete bespravno da mi kopate po sred moje zemlje i stavljate cevi za gasovod, a znate i sami kuda projekat prolazi, ja vam sigurno neću dozvoliti“, napisao je Štimac na društvenoj mreži X (Tviter).

On je napisao da su iz preduzeća rekli njegovom bratu da će dovesti privatno obezbeđenje i „da mu onda bude bog u pomoći“.

„E ja vam sad kažem – ‘ajde da vidim da mu fali dlaka sa glave. Posle svega što sam uradio za ovu zemlju, dao sve što sam mogao i pomagao na sve načine. Ovo sigurno neću dozvoliti pa da mi je poslednje u životu, pogotovo ne na ovakav način na koji to pokušava da se uradi“, napisao je Štimac.

 

Kompanija Milenijum tim, u vlasništvu Ivana Bošnjaka i Stojana Vujka, angažovana je na projektu „Beograd na vodi“ i često je u medijima dovođena u vezu sa vlastima u Srbiji.

 

Istraživačko novinarstvo, pošto slobodnog novinarstva u Srbiji odavno nema, pisalo je o vezama „Milenijum tima“ sa ministrom finansija Sinišom Malim, kao i da su njegovom bratu Predrag Malom, preko svoje firme, dali na korišćenje automobil i stan.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *