Muzej vanvremenskih vrednosti

Jovana Joksimović nakon ovih reči izbacila gosta jutarnjeg programa

 

Tokom gostovanja u jutarnjem programu televizije K1, lider pokreta Oslobođenja Mlađan Đorđević ušao je u sukob s urednicom i voditeljicom programa Jovanom Joksimović. Nakon što mu ona nije dozvolila da “loše” govori o Aleksandru Vučiću, Đorđević je počeo da govori o tome da je prodaja Tanjuga sporna, da se zna kako je kupljen i da se on “ne zakopčava na leđa”.

Jovana Joksimović YouTube Screenshot K1 Televizija
Izvor Fotografije YouTube PrintScreen K1 Televizija

-Pa nije on čovek koji nije ovde, on je čovek u frižideru, on je čovek u čaši, on je u svemu što mi živimo – divljao je Đorđević.

 

Voditeljka mu je smireno odgovorila:

 

– Možda kod vas, kod mene stvarno nije.

 

Đorđević je nastavio da viče i da sugeriše na koji način je bračni par Joksimović (Jovana i Željko), kupio televiziju K1 čiji su danas vlasnici, pitajući voditeljku da li misli da se on “zakopčava na leđa”.

 

– Hoću da vam kažem da treba da vas bude sramota – rekla je Jovana.

 

Lider “Oslobođenja” je na to odgovorio da nju treba da bude stamota jer je, kako je naveo, “u sistemu koji uništava ovu zemlju”.

 

– Da vam kažem, sram vas bilo, sad ću da vas izbacim napolje. Reklame i odmah izlećete napolje. Sram vas bilo – rekla je Joksimović.

 

Međutim, Đilasov kum se nije smirivao.

 

– Sram vas bre bilo! Vi ste mediji koji ograničavate meni da govorim. Da se ja bavim Čankom? Šta je meni Čanak problem, meni je Aleksandar Vučić problem – odgovorio je Đorđević.

 

Voditeljka mu je potom rekla:

 

– Je l’ ste dobili priliku da razgovarate na neku temu? Ja vam kažem šta je tema, da ste imalo pristojni, znali biste da kada vas neko pozove na neku temu, na tu temu pristanete da razgovarate. Kažem vam ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik – kategorična je bila Joksimović.

 

Na Đorđevićevo pitanje ko je ona da njemu ograničava šta će da govori, Jovana Joksimović je rekla da je ona urednik emisije.

 

– Sramote bre, ajde… Reklame – završila je voditeljka ovu raspravu.

Tokom razgovora Jovana Joksimović je više puta rekla Đorđeviću da treba da ga bude sramota i da će da ga izbaci iz emisije, da ne može da govori van teme. To je na kraju i uradila. Pogledajte kako je tekao celi razgovor.

Joksimović: Sad ću da vas izbacim napolje.

 

Đorđević: Pa ne možete vi mene da izbacite.

 

Joksimović: Pa mogu, reklame i napolje. Odmah izlećete napolje.

 

Đorđević: Šta hoćete da branite ovog izdajnika, i tako to…

 

Joksimović: Sram vas bilo.

 

Đorđević: Ja imam pravo da kažem šta hoću. Ograničavate meni da govorim. Da se ja bavim Čankom. Šta je meni Čanak problem. Meni je Aleksandar Vučić problem.

Joksimović: Jeste dobili priliku da odgovarate na neku temu?

 

Đorđević: I šta vi sad mene uterujete da ja govorim šta mogu, a šta ne…

 

Joksimović: Ja vam kažem šta je tema. Da ste imalo pristojni znali biste da kad vas neko pozove na neku temu i razgovarate… Kažem vam da ne možete da pričate ni o kome da je izdajnik.

 

Đorđević: Ko ste vi da mi zabranite?

 

Joksimović: Šta sam ja? Urednik emisije. I vi meni pričate kako je kupljen Tanjug i kako se ne zakopčavate na leđa. Ma, sram vas bilo.

 

Đorđević: Ma sve će se to jednog dana otkriti, šta ste radili…

 

 

 

 

 

Podelite ovaj tekst