Muzej vanvremenskih vrednosti

Lamborgini i kumić predsednika Srbije ponovo divlja po centru Beograda u svom par stotina hiljada evra teškom ljubimcu

Dok su obični građani navikli da plaćaju kazne od onih za parking do onih koje se odnose na neznatna prekoračenja brzine mnogi u svojim limenim kočijama su nedodirljivi

Jedan od mnogih blizak vlasti , čedo sistema je i jedan od  kumova vlasti, jedan od nedodirljivih poznat po svom bahatim obraćanju organima reda i snimcima sa ulica Beograda u bezbednom vožnji istim ovim, narandžastim kočijama.

Najčešće su kočijaši koji prave nered i oni koji ništa ne rade već im je zanimanje bliskost sistemu.

Fotografije koje su nastale juče u Masarikovoj ulici u Beogradu

Nekada su ulicama grada bežali oni koji su protiv sistema i imali su veliku podršku naroda, građana koji su im okupljeni na ulicama u večernjim satima davali podršku. Danas su na ulicama najbogatiji oni koji uživaju podršku vlasti koja im je i omogućila ove skupe igračke pošto su svi bez izuzetaka bez dana radnog staža kao uostalom i njihov Godfather.

Ranija manifestacija moći kumića na ulicama Dorćola

 

Koliko vremena će još proći da u Srbiji konačno zavladaju oni koji znaju da se ponašaju na ulici, u institucijama, parkovima? Ako to mogu obični ljudi i njihova deca kada će i da li će ikada to naučiti i kumići? I da li će ikada ponovo ovom zemljom Srbijom vladati pamet, a ne kombinacija i tender trgovaca Srbijom ostaje da vidimo u nekoj od narednih fotografija sa ulica Beograda i Srbije.

Podelite ovaj tekst