Muzej vanvremenskih vrednosti

Rodio si se znajući samo za život, živeo si znajući samo za pobede! SINIŠA POBEDI

Siniša Mihajlović biće ponovo hospitalizovan radi nove runde lečenja od leukemije.

 

Mihajlović je na konferenciji za medije međuostalom rekao: “Ova bolest zaista hrabra da se vrati i bori se sa mnom”.

 

Srpskom stručnjaku vratila se leukemija koja, prvi put mu je bila dijagnostikovana pre dve i po godine kada je se uhvatio u koštac sa tom nedaćom i uspešno prošao kroz ciklus lečenja.

 

Italijanski mediji pišu kako je Mihajlović tokom obraćanja novinarima delovao spokojno i samouvereno, baš kao što je on i ranije poručio…

 

– Moram ponovo da odsustvujem, nadam se da ću ovog puta biti manje odsutan sa terena. Bolest se vratila, moram da stanem sa poslom kako bih prošao novu rundu lečenja. Bolest je očigledno hrabra, kada je odlučila da se vrati. Za razliku od prošlog puta, sada sam mnogo spokojniji. Znam šta moram da radim i sada je situacija mnogo drugačija nego tada. Moram ponovo da budem hospitalizovan, izjavio je Siniša Mihajlović tokom kratke konferencije za novinare.

 

Početkom naredne sedmice će Mihajlović otpočeti novi ciklus lečenja.

 

– Znam da sam u odličnim rukama. Neću pasti kao pre dve godine. Najlakše je pasti, a najteže da pronađeš snagu da se podigneš.

 

Obraćanje srpskog trenera nije trajalo dugo, a poručio je kako će uskoro ponovo biti uz svoje igrače, navijače i medije koji su došli na obraćanje.

Podrška velikom čoveku

“Kao dete voleo sam banane, ali nekad nismo imali novca. Majka mi je kupila jednu i morao sam da je podelim sa bratom. Danas idem u skupe restorane i biram najbolja jela, ali ništa ne može da nadmaši ukus te banane.”

 

I u julu 2019. kada se obratio i rekao da mu je ustanovljena leukemija, Mihajlović je bio hrabar i optimističan, otpočeo lečenje i pobedio bolest. Na klupu se vratio 25. avgusta iste godine kada je bilo jasno da je na putu da tog opakog protivnika porazio.

Podelite ovaj tekst