Muzej vanvremenskih vrednosti

Mnogo ružne slike iz Crne Gore! Kome je u interesu dalje deljenje i nesloga srpskog naroda?

Uživo sa ulica Crne Gore

Kome više odgovaraju ove prve slike od sloge i zajedništva?

Slava Bogu ovo su slike samo sa Cetinja.

Cela Crna Gora slavi ustoličenje mitropolita Joanikija.

Veliki praznika Srba Srbije , sestrice Crne Gore i Republike Srpske kao i svih meridijana i uporednika na kojima živimo i proslavljamo Boga, praznik Srpske pravoslavne crkve kao i svih hrišćanskih naroda, svake kelije iz koje odjekuju srca u veću Slavu Božiju.

RADUJTE SE!

Kome danas nije u interesu ovaj zagrljaj, kome smetaju ovi poljupci taj nije ni Srbin ni Crnogorac jer najpre nije čovek, imajte na umu da ljudima normalnim ljubav i sloga ne mogu smetati, a oni kojima smetaju su drugačiji od normalnog, vi budite normalni i volite.

Ćelije kada se razlažu i dele usled nekih bolesti smatraju nas obolelima, organizam nam boluje, a čovek gubi imunitet i postaje podložan bakterijama, virusima, naslovima novinskim.

Svaka ta ćelija , svaki čovek je jedan od pet prutića i ti ne možeš biti zdrav, ako tvoj brat boluje, ti ne možeš biti srećna ako tvoja sestra tuguje, Vama ne može biti lepo ako deca Vaše braće nisu srećna kao i Vaša ili i više.

Kada smo zajedno i kada se ne delimo već ovako grlimo teško ćemo biti predmet manipulacija i sam Bog kada vidi slogu na zemlji radovaše se i pomoćiće nam da prebrodimo sve tekovine modernog doba koje su svemu u službi samo ne Bogu, narodu niti prirodi.

Pet prutića pročitajte i primenite na sve delove života, a najpre zagrlite nemoćne, uboge, brata svoga, sestru svoju, zagrlite da nam organizam i Srbija ne obolevaju više od deljenja i mržnje, kao ni bilo koji čovek Srbin ma gde bio, dosta je nesloga i sukoba, gladni smo kulture, dobrote, ljubavi , poštovanja, vere i života dostojnog, ljudskog.

Grlite se i ljubite Srbi moji najlepši!

Svaki put kada lukavi priđu sa željom da se dele vi odgovorite ljubavlju, jedino protiv nje ne umeju!

Slava Bogu

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *