Muzej vanvremenskih vrednosti

Sastav koji nas sve vraća na fabrička “Moj komšija Nemanja ima veliko srce zato je osoba kojoj se divim”

Svaki dan nam prolazi sa sličnim željama ili zadatim temama

Izmedju tema i želja, učitelja i dnevnika, lajfkoučeva i teretana provuče se jedan Nemanja i to ne običan Nemanja već kako to on kaže debeli Nemanja, ali ga srce deteta vidi kao najlepšeg.

Nemanja nije najlepši samo u srcu ovih ljudi u odelu dete već i odraslih. Pomažući svakodnevno u akcijama za obolelu decu i sve kojima je pomoć potrebna Nemanja je ozbiljna svetiljka ne samo na volаnu motora već i u životima svih nas.

Ovaj sastav je status i titula  koju svako od nas želi više od diplome najboljih univerziteta.

“Osoba kojoj se divim je moj komšija Nemanja. In ima braon kosu, braon oči, bradu i jako je visok. Nemanja ima radnju za restauriranje motora. Voli da pomaže ljudima posebno deci. Novac koji zaradi od prodaje motora on uplaćuje deci koja su bolesna i kojoj je potrebno lečenje. Pre neki dan sakupio je novac devojčici koja je želea da ide na rekreativnu nastavu. Njeni roditelji nisu imali novac za to.

Kada je devojčica došla u školu njeni drugari su se rugali što i ona ne ide.Njena mama je bila iznerviran i razočarana i objavila je to na društvenim mrežama.Nemanja je to pročitao, bilo mu je žao devojčice sakupio je novac sa svojim prijateljima i ona je mogla da ide na rekreativnu nastavu.

Moj komšija Nemanja ima veliko srce zato je osoba kojoj se divim.”

Nemanja je takav svaki dan

Bilo da čuva dečiji život ili popravlja karter

Zato učite decu da budu Nemanje. Nekad je i običan majstor mnogo veći životni madjioničar i uzor deci čistog srca veći od svih titula, zvanja, profesora ili funkcija.

Kad porastem biću Nemanja do tada gledaću da u svakom danu nekom budem bar osmeh ili razlog za radost.

Podrška Nemanji i svimа onima kojima su dečija srca zvezda severnjača, u ovo nevreme, jer oni su nam sve. Ako tu decu ostavimo dobrim ljudima naš boravak na ovoj planeti je imao smisao.

Hranite decu ljubavlju i učinite večnim svaki tren našeg postojanja.

Podržite ovakve čestitke ljude da jednom postanu opet većina.

 

Podelite ovaj tekst