Muzej vanvremenskih vrednosti

Montenegro istakao zastave nepostojeće Republike Kosovo i još je spustio na pola koplja.Ovo Srbija nije doživela ni od neprijatelja

 

Cena Gora , srbska Sparta se zasigurno stidi postupaka onih koje je i sama dovela na vlast. Slika i prilika scenarija vlasti i same Srbije.

Cela Srbija se stidi obraćanja funkcionera Srbije na sinoćnoj konferenciji na kojoj nije pomenuo ni imena očeva, braće, sinova Srbije koji su izgubili život na Kosovu i Metohiji.

Država Montenegro koju čine mahom Pravoslavni Srbi koji su na izborima i obezbedili legitimitet ove vlasti u Montenegru dala je sebi za pravo da u danima velike tuge za Srbiju i srbski rod istakne zastavu nepostojeće Republike Kosovo

Ovo je zastava u Podgorici koje se stidi cela Crna Gora, a koja je sraman gest političara Montenegro

Zastava nepostojeće Republike Kosovo na ulazu u Podgoricu spuštena na pola koplja u znak žalosti poginulog policajca nepostojeće Republike Kosovo.

Na društvenim mrežama se pojavila vest o zastavi takozvane Republike Kosovo spuštenih na pola koplja

Fotografija Screenshot Instagram: @crnagora_srpska_sparts
Foto/ Screenshot Instagram: @crnagora_srpska_sparta

Zbog  žalosti u Crnoj Gori povodom tragedije koja se za njih dogodila policajcu takozvane Republike Kosova na ulazu u Prestonicu sve zastave spuštene su na pola koplja.

Prava istina je da je reč, prema iskazima građana Podgorice koji su nam se obratili, o ambasadi takozvane Republike Kosovo koja je otvorena u Podgorici.

“To je zgrada gdje je Ambasada tzv RKS, oni su je spustili.”

Reč je o zgradi u ulici Šeika Zaida gde se nalazi Ambasada takozvane Republike Kosovo koji su prema rečima građana spustili zastavu.

Ovim se javnost Srbije upoznaje i sa zvaničnim postojanjem misije takozvane Republike Kosovo u Crnoj Gori

Time su političari Montenegro okrenuli leđa vekovnim žrtvama od kojih su neke i sa prostora Crne Gore, ali i dopunili zadatak, otvaranjem ovakve ambasade , koji od njih očekuju pretpostavljeni EU i NATO na čijem su platnom spisku.

Kao i domaćim trgovcima Srbijom rok proizvodnje im je istekao obzirom da tri decenije vladaju na nesrećama srbskog naroda.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *