Muzej vanvremenskih vrednosti

Nacionalna televizija nema prostor za olimpijce iz matematike, ali je zato prikazala ovo kao jako važnu vest

Dok se deca čuvari pravoslavlja i predstavnici najzdravije dece Srbije ne predstavljaju nigde dok za olimpijce koji odnose prva mesta na takmičenjem iz fizike i matematike nema nigde mesta osim u avionu koji ih vodi iz Srbije da bi mesto na nacionalnih frekvencijama ostavili onima koje na njima propagiraju.

Ovo je slika sa nacionalne televizije Srbije, a Vi sami rasudite da li na njoj mesto zavređuje priroda Srbije, reke i planine koje se uništavaju,  da li na njoj ima mesta za seljake poštene koji nemaju zagarantivane cene za višnje, šljivu, trešnje, jabuke, paradajiz i papriku, nema mesta za decu koja su kvalitetna i osvajaju međunarodne medalje jer se narod opija gostovanjima po ružičastim televizijama i rijalitima.

Dok prostor dobijaju posebne grupacije zaboravlja se na prava majki,  položaj očeva i njihovih prava iz radnih odnosa kod domaćih i inostranih “investitora”, zaboravljaju se mrtvi rudari i njihove porodice, odgovornosti i kazene za bahate u saobraćaju jer su i oni u statusu povlašćenih roditelja ,zaboravlja uništavanje godišnjeg rada i truda uništenog godinama unazad jer država nema protivgradne rakete, zaboravljaju malverzacije i odgovornost javnih funkcioneri, doktorati i milionske pronevere.

Ispada da su glavne teme za budućnost Srbije penzioneri. Koliko je ta briga relevantna i stvarna neka sami razlike penzioneri da je za Srbiju i njohove porodice važniji položaj deka i baka ili položaj njihove dece i potomaka koji za sada imaju mesto samo u avionima i autobusima koji ih vode iz Srbije.

Da ne zaboravimo i ovu prvu Srbiju. Okupljanje dece i roditelja u Uzicu kao odgovor

 

U isto to vreme nigde nema vesti kako su pokušaji organizovanja istih ovakvih skupova završeni u Turskoj. Novinarstvo u službi istine ili zadatih vesti?

Vesti iz Katara u vezi sa temom i skupom koji zaokuplja pažnju nacionalne televizije.  Neka izveste i o ovome.

Za LGBT zastavu 7-12 godina zatvora. Ipak je FIFA naredila organizatorima dozvolu mahanja posetilaca ovom zastavom iako je inicijalno bilo objavljena zabrana od strane organizatora radi sigurnosti onih koji će mahati tim zastavama. Srbija istovremeno za LGBT udarne termine i zastave na nacionalnih frekvencijama.

Izveštaj iz Turske u vezi sa pomenutim skupom koji je pripreman u toj zemlji i postupanje države Turske prema okupljenima.

VIDEO

Podelite ovaj tekst