Muzej vanvremenskih vrednosti

Nakon napada mladi čovek iz Valjeva poginuo.Pomoćnik ministra poginuo sinoć VIDEO

Miloš Kovačević (31), pomoćnik ministra za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, iz Sektora za boračko-invalidsku zaštitu, poginuo je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć oko 1.30 časova u mestu Ljubičevo kod Požarevca.

On je poginuo malo nakon napada koji se dogodio

 

Bio državni službenik u Ministarstvu za rad, boračka i socijalna pitanja.

 

Pre nego što je ušao u Vladu, Kovačević je bio odbornik SNS u Valjevu, a vodio je i Beogradski centar za srpsko-rusku saradnji. Pre toga je radio u Ministarstvu spoljnih poslova, dok je prethodno bio zaposlen i kao saradnik za bezbednost u Telekomu Srbije.

Rodom je iz Valjeva, oženjen je i otac, a Putin ga je nagradio medaljom.

Kovačević je, kako su preneli mediji, od ruskog predsednika Vladimira Putina dobio posebnu medalju i diplomu za organizovanje učešća više od 200 mladih iz Srbije na Svetskom festivalu mladih i studenata u Sočiju.

Bio je deo delegacije Valjeva koja je radila na pobratimljenju tog grada sa Sočijem, posle čega je u lokalnim medijima objavljeno da je “Valjevo izašlo na Crno More”.

 

Bio je aktivan na društvenim mrežama, gde je često objavljivao fotografije sa posla, ali i iz privatnog života, na osnovu kojih se može zaključiti da je voleo Partizan.

 

Oženjen je i otac.

 

Podsetimo, nesreća se dogodila noćas oko 1.30 sati u mestu Ljubičevo kod Požarevca, u kojoj su učestvovali automobil marke “pežo 508” i teretno motorno vozilo “man”.

Pored Kovačevića, koji se nalazio u svojstvu putnika u automobilu, poginuo je i vozač autombila D. B.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *