Muzej vanvremenskih vrednosti

“Nju nije imao ko da nauči, a mene jeste”.U suzama brani svoju Majku.Majka se piše velikim slovom.

“Ali ja sam bolja Mama nego moja Mama, ja sam obrazovanija nego moja Mama”

 

Na ružne komentare o svojoj Majci u suzama je odgovorilia ono što bi trebao da znaju i akademici, profesori, mnogi obrazovani i titulama bogati a što svakodnevno zaboravljamo kako muškarci tako i žene u moru idkrivljenih vrednosti da je žena oduvek nešto najvrednije i uz muškarca stub vekovne Srbije

Srbiju je kroz vekove sačuvala Majka!

Srbske Majke su vekovima podnosile najveće žrtve kroz svoju decu i lične patnje i niko i nikada ne sme da se drzne na to da ih ponižava, vređa, kao ni devojke, sestre, buduće Majke.

Nikolija u suzama govorom kojim brani sve Majke oviga sveta

“Ali ja sam bolja Mama nego moja Mama, ja sam obrazovanija nego moja Mama, ja sam bolja žena nego moja Mama”

 

I onda je uz suze odgovorila onima koji šire mržnju : “A znate zašto sam bolja nego moja Mama?” i uputila poruku mnogo važnu danas kada deca ne poptuju žrtvu i trud Majki ili ih čak nisu ni svesna zbog svega onoga što im serviraju na televiziji i društvenim mrežama.

 

“ZATO ŠTO JE ONA MOJA MAMA. ZATO ŠTO NJU NIJE IMAO KO DA NAUČI, A MENE JESTE. Ona me je naučila da budem bolja. Tako da (*opsovala je sve one koji su je povredili) Vi sa Vašim komentarima i upoređivanjem”

 

Srbske Majke su vekovima podnosile najveće žrtve kroz svoju decu i lične patnje i niko i nikada ne sme da se drzne na to da ih ponižava, vređa, kao ni devojke, sestre, buduće Majke.

Novi “sistem vrednosti” koji je uvela partija i bratija sa mega dens diplomama, ubrzanim bogaćnjem, krađom Srbije brzo će nestati sa ovih prostora, a Srbija će se vratiti vrednostima na čijem vrhu i čelu je poštovanje Majki.

Brzo će biti zaboravljeni svi oni koji za šaku dolara propagiraju nove trendove i sve ono što šteti porodici kakvom je vekovima znamo, porodici u kojima su nam preci odgajani pa zahvaljujući njima i mi sami.

Još jednom majka se piše sa velikim M

Majka, a poštuje i više bila to tvoka Majka ili nečija seszra koja će sutra biti Majka. Budite gospoda kakva su nekada bimi vitezovi srbski, a Vi dame birajte gosppdu, ljude za svoje sagovornike, a ne vlasnike felnik, ključeva, separea i telefona, tatine i mamine volove jer u suprotnom nikada nećete moći da budete poštovane kako dolikuje ženama, Majkama.

Ženi ne treba pokret i feminizam da bi se osetila sigurnom već pažnja, ljubav i čovek, pravi muškarac, a oni časni pravi Srbi to jesu i znaju da šoštuju sve Majke i žene sveta kao svoju.

Poruka jako važna u ovim vremenima kada smo zaboravili sve što je normalno i okrenuli se takozvanim američkim i svetskim trendovima koji nam nikada nisu pripadali i koji uniptavaju ono najvažnije što je vekovima čuvalo Srbiju a to je porodica i na njenom čelu Otac i Majka.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *