Muzej vanvremenskih vrednosti

Novak napustio intervju BBC-a.Posle 60 sekundi Mali od Srbije rekao mu ovo i poslao ga na svoje mesto.

„Ne žalim zbog svojih postupaka i reči na terenu“ rekao je Novak

Novak Đoković je upravo rešio da i britanskom javnom medijskom servisu (BBC) bez ikakvog ustručavanja kaže šta misli.

Napustio je intervju posle 98 sekundi.

Posle meča u kome je pobedio Holgera Runea u tri seta za plasman u četvrtfinale Vimbldona i nakon što je na terenu  publici koja se nesportski ponašala na kučturan način poželeo “laaaaaaaku noć”, Novak je govorio i za BBC.

Počelo je na sa rezultatom i pobedom već onako kako to britanci znaju i odnosilo upravo na Novakovu reakciju na terenu. I novinar je dobio odgovore – „ne žalim zbog svojih postupaka i reči na terenu“.

Ali, kada je nastavio sa pitanjima na istu temu, dobio je drugačiji odgovor:

„Da li imate neka druga pitanja ili ćemo pričati samo o navijačima? Da li ste fokusirani samo na to ili će možda biti neko pitanje o meču ili nešto slično“, pitao je Novak.

„Ali, vaša reakcija…“, pokušao je novinar.

„Ovo je već treće pitanje o tome. Rekao sam već sve što sam hteo da kažem. Možemo da pričamo o nečemu drugom“, rekao je Đoković.

„Očekuje vas meč sa Aleksom de MinNovak Đoković je upravo rešio da i britanskom javnom medijskom servisu (BBC) bez ikakvog ustručavanja kaže šta misli.

„Da, radujem se tome. Biće težak meč“, rekao je Novak, ustao i za njega je intervju bio završen iako je novinar imao i opasku da će taj duel biti zanimljiv navijačima.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *