Muzej vanvremenskih vrednosti

Oproštajno pismo od ćerke A.G.Dugin Moja ćerka je položila svoj devojački život na oltar otadžbine. Zato pobedimo molim vas!

“Kao što svi znate, usled terorističkog napada ukrajinskog režima, 20. avgusta, pri povratku sa festivala Tradicija kod Moskve, moja ćerka Darija Dugina je brutalno ubijena od eksplozije pred mojim očima.

Bila je lepa pravoslavna devojka, patriota, vojni dopisnik,stručnjak za centralne kanale i filozof. Njeni govori i izveštavanje su uvek bili duboki, utemeljeni i uzdržani. Nikada nije pozivala na nasilje i rat. Bila je zvezda u usponu na početku svog puta.

 

Neprijatelji Rusije su je podlo, kradomice ubili .Ali nas, naš narod, ni ovakvi nepodnošljivi udarci ne mogu slomiti. Hteli su krvavim terorom da slome našu volju protiv najboljih i najranjivijih među nama. Ali oni to neće dobiti.

Naša srca žude za više od osvete ili odmazde.To je previše sitno, nije rusko. Nama je potrebna samo naša Pobeda. Moja ćerka je položila svoj devojački život na oltar otadžbine. Zato pobedimo molim vas!

Hteli smo da je vaspitamo da bude pametna i heroj.

Neka i sada nadahne sinove naše Otadžbine na podvig.”

A. G. Dugin

Podelite ovaj tekst