Muzej vanvremenskih vrednosti

OTKAZAN EVROPRAJD! Vučićević za Pink otkrio: NIJE TRENUTAK DA SE ODRŽI I TO JE ODLUKA DRŽAVE! Preti nam ozbiljna opasnost od rata Gej parada u Srbiji neće biti održana zbog trenutne bezbednosne situacije u zemlji i to je zvanična odluka, rekčeno je u emisiji na TV Pink

Priča oko Evroprajda je deo specijalnog rata. Vučićević dodaje da je Evroprajd otkazan odlukom vrha države, što je najnovija vest.

 

– Ovo nije trenutak za Evroprajd! On je otkazan do daljnjeg jer za njega nije trenutak. Preti nam ozbiljna opasnost od rata i to je tema od koje zavisi naša sudbina! Isto važi i za Ponoša! Lako je nama iz udobnih fotelja iz Beograda da pričamo o sudbini Srba sa severa KiM. Stavite se u njihove živote i zamislite kako im je – rekao je urednik Informera, a prenosi Informer. Niko od zvaničnika još nije potvrdio ili demantovao ovu informaciju koju je dao glavniik urednik Informera Vučićević.

Povodom izjave Vučićevića danas su se oglasili i organizatori , a vest o tome prenosi N1.

“Evroprajd 2022. će biti održan od 12. do 18. septembra, sa svim najavljenim događajima i šetnjom 17. septembra, rutom koja je javno objavljena. Kao organizatori Evroprajda u Beogradu, svakodnevno komuniciramo sa državnim organima i nemamo bilo kakav nagoveštaj da se održavanje događaja može na bilo koji način dovesti u pitanje. Zato kažemo – da, Evroprajd će biti održan u Beogradu, njegovi učesnici biće potpuno bezbedni i poslaćemo poruku o značaju tolerancije i poštovanja ljudskih prava LGBT+ populacije“, naveo je Miletić u pisanom saopštenju.

 

Kada je reč o izjavi urednika dnevnog lista Informer, da je odluka vrha države da ova manifestacija bude otkazana, Miletić je istakao da je ona uznemirila LBGT zajednicu.

 

„Zato u ime učesnika, izvođača i kompanija koje su ove godine prvi put podržale našu manifestaciju, očekujemo i tražimo od najviših predstavnika države da otklone svaku sumnju, a mi svakako nastavljamo sa završnim pripremama za održavanje“, napomenuo je Miletić za N1.

U emisiji je istaknuto i da preti opasnost od oružanih sukoba

Podelite ovaj tekst