Muzej vanvremenskih vrednosti

Posle ovog videa shvatićete da li je ovo mir Ukrajini ili zločin Putina. Ovo ne čini “okupatorska Rusija”

Ne postoji rat koji je bilo kojoj strani na čast ili korist osim jednog jedinog , a to je onaj koji je Srbija vekovima vodila to je odbrambeni rat ili borba za oslobođenje od zločinaca.

Najsuroviji u svetu su oni koji vode borbe za novac i vlasnike novca. Ovo su njihovi tragovi u istoriji.

Strane sile svoje profitne težnje oblače u novinske naslove i stvaraju istine koje su prijhavatljive za one kojima su te informacije jedini parametar, za one koji nemaju i nisu u prilici da kreiraju sopstveno mišljenje, a takvi su većina. Svedoci smo tih naslova i “istina”.

Ovo je video koji prikazuje šta je radjeno narodu Ukrajine, pre svega deci poslednjih osam godina.

 

Da li imate jedan video koji prikazuje da “okupatorska Rusija”, kako je Zapad i krovne organizacije zove, čini ovakve gnusne zločine?

Da li i sada verujete da NATO, SAD i EU bilo kome žele dobro ili smo brzo zaboravili kakvi su ti “Milosrdni andjeli” bili prema našoj deci, našim roditeljima, nama samima, ekonomiji, privredi , životu naše zemlje čije posledice posle dve decenije još trpimo, a po svemu sudeći i naša deca će.

Ovu decu kao ni našu čike iz EU, NATO i SAD  nikada nisu za osam godina pitali kako su i šta im se desilo.

Šta mislite zašto? Mi to najbolje znamo.

Znaju deca na Onkologiji, Majke na hemoterapiji, očevi sa otpremnina koji rade kao čuvari umesto da uživaju penzije i mirnu starost, znaju statistike prema kojima se broj obolelih u Srbiji nakon bombardovanja povećao stotine puta.

Da li smo zaboravili ili ipak sve to se ne zaboravlja?

Ovo ne smemo zaboraviti nikada iz jednog jedinog razloga, a to je da se vekovima kriju stravične slike koje su činjene kroz razne epohe deci Srbije, zato ne dozvolite da još jednom zločinci ispadnu “Milosrdni anđeli” jer naša deca ne nebu i svi mi koji smo još tu znamo da nikada nisu bili niti će biti!

Da rata ne bude, da se ove stravične slike Donbasa kao ni zločinci , počinioci nikada nigde na svetu ne dese.

 

 

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *