Muzej vanvremenskih vrednosti

Preticao kolonu pa dobio kaznu 2373€, a onda su ga zbog ovoga i zatvorili.Pored toga i prijava za nepropisno parkiranje

Dobio je i kaznu za nepropisno parkiranje

Tokom poslepodnevnih sati u petak, 18. avgusta, na kontrolom u mestu Čibača zaustavljen je 42-godišnjak koji je upravljao vozilom nemačkih nacionalnih oznaka.

 

 

Vozač je prethodno uočen u preticanju kolone vozila čime je ugrozio sigurnost drugih  učesnika u saobraćaju.

 

 

Osim toga, odbio je da se testira na prisutnost droga u organizmu, a kod njega je pronađena i manja količina marihuane, izvestili su danas iz PU dubrovačko-neretvanske.

 

 

Droga je uz potvrdu oduzeta, a 42-godišnji vozač, prekršajno sankcioniran novčanom kaznom od 2373 eura, na koju kaznu je najpre podneo prigovor nadležnom Opštnskom sudu u Dubrovnika koji je protiv njega poveo prekršajni postupak i odredio mu kaznu zatvora od 59 dana te je predan u dubrovački zatvor, navodi se u saopštenju u PU DN.

Vozač je u zatvoru, a auto tako od petka stoji na autobusnoj stanici u Župi dubrovačkoj sa sva četiri upaljena žmigavca, dok je u međuvremenu dobio i kaznu za nepropisno parkiranje.

 

 

Zašto nije sklonjeno vozilo ako je vozač uhapsen pa je zbog  toga još  napisana prekršajna prijava za nepropisno parkiranje, pitanja su koja su  postavili PU dubrovačko-neretvanskoj, a odgovor će naknadno biti objavljen.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *