Muzej vanvremenskih vrednosti

Slavlje na ulicama!Putin priznao Luganjsk i Donjeck i naredio da se obezbedi mir na ovim teritorijama!Bačena rukavica za NATO!

 

Narativ sa kojim se obratio Putin, daje mogućnost Srbiji da u svakom trenutku povrati Kosovo i Metohiju, jer je dat istorijski kontekst, a ovo se odnosi i na Republiku Srpsku i Republiku Srpsku Krajinu.

RUSKE ZASTAVE I VATROMETI: Veliko slavlje na ulicama Donjecka i Luganska nakon što je Putin potpisao ukaz o priznavanju (VIDEO)

 

Predsednik Rusije Vladimir Putin potpisao je odluku o priznanju nezavisnost paradržava na području Ukrajine – Luganjsk narodna republika i Donjeck narodna republika

Putin kaže da američka vojna doktrina predviđa vojni udar na Rusiju sa ukrajinske teritorije. „Drže nam nož za grlo“. Zapad, kazao je, mrzi Rusiju jer je prevelika. „To je tradicionalni izvor američke politike“.

Kažu nam, NATO je odbrambena unija, ali mi znamo cenu ovih reči“. Tvrdi da je postojalo obećanje da se NATO neće širiti. „Lideri nekih zemalja prodaju rusofobiju u NATO-u i šire svoje (antiruske) klišee“. Kaže, Rusija je bila motor mira u Evropi. Tvrdi da EU ostaje pod kontrolom SAD i poštuje naređenja SAD.

 

“SAD imaju pomorsku bazu u Očakovu. To je grad koji je ruska vojska osvojila u 18. veku. To je Novorosija! Vi poričete sopstvenu prošlost! Vi je nazivate kolonijalnom! Zato budite dosledni!“

 

Putin, koji je delovao prilično nervozno i uznemireno, je kazao da SAD „pljuju na svoja obećanja“. “Rusija je uvek bila konstruktivna sila”.

 

Za njega su, naveo je protesti na Trgu Majdan u Kijevu 2014, bili okupljanje koje su sponzorisale Sjedinje Države i to su, kaže, plaćale „milion dolara dnevno“.

 

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *