Muzej vanvremenskih vrednosti

Ronaldo na kolenima, a Srbija na Mundijalu u Kataru. Slike koje su obišle svet.

Srbija se pobedom nad reprezentacijom Portugala direktno plasirala na Mundijal u Kataru.

Orlovi” su obezbedili plasman na Mundijal, a Mitrović je u 90. minutu dao gol za trijumf.

“Što bi rekli, hoće čuka da mi stane. Jedna velika pobeda. Ostvarili smo plasman sa jednom velikom debelom tačkom. Igrali smo fudbal, bili bolji. Nadigrali smo Portugal i zasluženo slavili”, rekao je Mitrović.

Veseli se srpski rode!

  • Mi smo pričali pre utakmice i šta god da se desi da budemo mirni i skoncentrisani pa ćemo pobediti. Verovali smo još od marta, jer se tada pričalo da će se ovde odlučivati i da, lakše bi bilo ranije, ali ne može bolje od ovoga i ovako ući u istoriju. Mi smo 23 heroja, a ne 11 heroja, svi smo heroji jer znamo da smo dali maksimum izgarali i sve je vraćeno, jedva čekam Svetsko prvenstvo i da odemo tamo po rezultat – rekao je Vlahović vidno srećan posle velikog uspeha.
  • Prisetio se potom i onoga što je poželeo 2018. godine.- Ma naravno, sećam se anegodte kada se Sergej vratio sa SP iz Rusije i ja mu kažem idemo u Katar 2022. godine i sad smo se smejali. Ne bih voleo da odemo tamo i da ispadnemo u grupi, već da probamo da napravimo rezultat jer imamo kvalitet i želju, a sada smo pod euforijom, hvala na podršci.Za kraj je imao samo jednu, moćnu poruku:

– Goreće Srbija, goreće Beograd – zaključio je Vlahović.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *