Muzej vanvremenskih vrednosti

Rusija i zvanično u Savetu bezbednosti UN optužila SAD za koronu, a ovo su SAD izjavile kao odbranu i odgovor na ove teške optužbe Rusije

Na sednici Saveta bezbednosti UN Ruska federacija je izmedju ostalog optužila SAD za biološko oružje u Ukrajini

Ruski zvaničnik je na Savetu bezbednosti optužio SAD za  laboratoriije u kojima se eksperimentisali sa biološkim patogenima koji se prenose sa slepih miševa na čoveka kao što je i Korona virus.

Govori se i o umešanosti Nemačke i Australije kojoj su uzorci patogena slati iz Ukrajine. Dokumenta imate u prilogu na kraju teksta.

Pogledajte video sa sednice Saveta bezbednosti UN

Predstavnica SAD je odgovorila da u Ukrajini ne postoje laboratorije.

Ovi je izjavila nakon što je prethodnih dana pomoćnica državnog sekretara SAD-a Vitorija Noland rekla kao treba u uništiti patogene u laboratorijama Ukrajine kao ne bi došli u ruke Rusiji

PODSEĆAMO

UN ne zna za postojanje programa razvoja biološkog oružja u Ukrajini

Sednicu Saveta bezbednosti UN-a, zatražila je Rusija da bi se razgovaralo, kako navodi Moskva, o vojno-biološkim aktivnostima SAD-a u Ukrajini

Kina zabrinuta zbog informacija o biolaboratorijama u Ukrajin

Kineski izaslanik pri UN-u Zhang Jun izjavio je na sednici Saveta bezbednosti UN-a da zabrinutost Rusije u vezi sa biolaboratorijama u Ukrajini treba pažljivo razmotriti

“Sve informacije o biološkoj aktivnosti u vojne svrhe treba da privuku visok nivo pažnje međunarodne zajednice. Kina je sa zabrinutošću primila informacije koje je Rusija dostavila. Da bi se poštovala Konvencija o zabrani biološkog oružja, dužnost je svih zemalja da uzmu u obzir zabrinutost Rusije”

 

On je ocenio da su direktni pregovori Rusije i Ukrajine, uključujući na nivou ministara inostranih poslova, “pozitivni koraci ka postizanju mira”, koje svetska zajednica treba da podrži, prenosi Tanjug

UN nisu svesne postojanja bilo kakvog programa biološkog oružja u Ukrajini, izjavila je Izumi Nakamitsu, visoka predstavnica UN-a za pitanja razoružanja na sastanku Saveta bezbednosti UN.

Govoreći na sednici Saveta bezbednosti UN-a, koju je zatražila Rusija da bi se razgovaralo, kako navodi Moskva, o vojno-biološkim aktivnostima SAD-a u Ukrajini, Nakamitsu je rekla da situacije poput rata u Ukrajini zahtevaju jačanje međunarodne zabrane biološkog oružja.

Stalni predstavnik Rusije u UN-u Vasili Nebenzja ponovio je tvrdnje Moskve da su se u Ukrajini održavali biološki eksperimenti sa patogenima kuge, antraksa, bruceloze, difterije, dizenterije i još nekih smrtonosnih virusa i ukazao da je rizik od upotrebe biološkog oružja realan.

On je rekao da su laboratorije za vakcine protiv Covida korišćene za pravljenje biološkog oružja, kao i da je to bio izgovor za korišćenje biolaboratorija u opasne svrhe

“Pomoćnica državnog sekretara SAD-a Victoria Nuland potvrdila je da su postojale opasne studije u laboratorijama u Ukrajini, i rekla da istraživanja ne smeju da padnu u ruke ruskih snaga” izjavila je ona tada da bi odjednom zvaničnici SAD-a na sednici Saveta bezbednosti izjavili drugačije.

IZJAVA SAD-a na sednici Saveta bezbednosti UN

SAD u Savetu bezbednosti UN:

“Ukrajina nema program biološkog oružja. Ne postoje ukrajinske laboratorije za biološko oružje koje podržavaju Sjedinjene Države”.

Koja od ove dve predstavnice SAD-u u UN govori istinu?  Državna sekretarka SAD-a Viktorija Nuland kaže da postoje i da ne smeju pasti u ruke Rusije dok na sledećem zasedanju predstavnica SAD-a na sednici Saveta bezbednosti UN kaže da ne postoje ukrajinske laboratorije koje podržavaju SAD-e.

Kako i zašto izjave visokih zvaničnika ,predstavnika SAD-a nisu usaglašene i da li je ovo početak otkrivanja prave istine saznaćemo u danima koji slede.

Pojavila su se dokumenta u kojima je istaknuto da su SAD-e ukrajinske naučnike plaćali od 2,5$ do 5$ po satu.

Umešanost Nemačke i Australije i dokumenta koja svedoče o tome

Novim izjavama predstavnika Rusije otkriće se ovo klupče koje je počelo da se odmotava , a odnosi se na jedno od najvećih pitanja ko je kriv za držanje cele planete tri godine u stanju stalnih strahova, obaveznih vakcinacija i svega onoga što je pratilo poslednje godine života stanovnika sveta, a čije posledice ćemo tek osetiti kako u ekonomskom, zdravstvenim tako i u sociološkom aspektu.

DODATAK

Ruski tenk uz pesmu PRIMO VICTORIA

“Pobeda je naša”-glasi tekst pesme

 

 

 

Podelite ovaj tekst