Muzej vanvremenskih vrednosti

Zločinci pred spomenikom Andjela!Ruski vojnici su zločince Ukrajine doveli pred spomenik dece u Aleju Andjela

Video koji svedoči o tome ko je u Ukrajini za budućnost i zaštitnik dece, a ko strani plaćenik koji je činio zločine za koje je vreme da odgovaraju

U DNR su danas zarobljeni vojnici Oružanih snaga Ukrajine odvedeni u Aleju anđela, spomen obeležje podignuto u znak sećanja na 91 dete koje je stradalo za 8 godina na teritoriji Donbasa.

Pred ovakve spomenike deci širom sveta treba dovesti Klintona, Blera, Obamu, Makrona, Šredera kao i sve moćnike koji su izazvali i jednu suzu deteta na planeti zemlji.

Gore navedeni i oni koji rade za njih treba da stoje mirno i vezani pred Andjelima, a ne sa cvećem u skupim odelima i sa delegacijama odajući poštu onima kojima su živote uzeli, pozivajući na mir one nad kojima su počinili i čine milenijumska zlodela.

 

Mnogi zločinci naše dece šetaju kao slobodni i istaknuti političari koji uživaju zaštitu EU, NATO-a i pre svega SAD-a.

Da oni koji su izazvali i jednu dečiju suzu odgovaraju!

Prvi put u istoriji sveta da oni koji su počinili stravične zločine prema deci budu dovedeni na mesto zločina ispred spomenika na kojem su ispisana imena dece od svega nekoliko meseci do tinejdžerskih uzrasta.

Hvala ruskim vojnicima na ovome u ime sve dece sveta , svake dečije suze i suza njihovih najmilijih.

Ne zaboravimo Andjele Srbije

Tada su svi ćutali

S andjelima svoj deci Srbije i sveta! Ne zaboravite da njihove žrtve osvetljavaju večnost u kojoj živimo mirno mi i naša deca zato nikada ne zaboravimo ih!

 

 

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *