Muzej vanvremenskih vrednosti

STIGAO I NOVAK. U poslednji čas objavljena vest, a evo ko pored Novaka i košarkaša izlazi na terasu.VIDEO

Stiže i Nole! Iznenađenje za celu Srbiju: Đoković na balkonu sa košarkašima

Kada je Đoković izašao na balkon, nastao je delirijum, okupljeni su nekoliko minuta skandirali “Nole, Nole”, a najbolji teniser svih vremena nije mogao da sakrije suze.

Najveći od svih

Boriša

 

Najskuplje fotografije

Novak i Aleksa

 

Uživo

 

Najbolji teniser sveta Novak Đoković dolazi na doček košarkaša na balkon Starog dvora, gde će se publika pokloniti i njemu. Đoković je u nedelju osvojio 24. Grend slem trofej, kada je trijumfovao na US Openu.

Ovacije kada se na terasi pojavio Aleksa

Osim košarkaške reprezentacije Srbije, tu su i evropski šampioni u basketu 3X3, te najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković.

Tresem se, ne znam šta da kažem, a toliko bih toga rekao. Hteo bih da čestitam našim šampionima, basketašima i košarkašima na fenomenalnim uspesima, ne samo ove godine, nego svih ovih godina kroz istoriju. Hvala im što su prihvatili da budem deo slavlja i da se zajedno družimo večeras. Ovo je ostvarenje dečačkog sna za mene, a to je taj da sam kao klinac kao i mnogi iz moje generacije bio tu u masi i slavio velike medalje sa šampionata naših slavnih košarkaša, odbojkaša, vaterpolista, svih ljudi koji su fantastično predstavljali Srbiju.

Bio sam ovde nekoliko puta, ali ovo je neprocenjivo i nezamenjivo, ovo se više nikad neće ponoviti. Da stojim pored velikih šampiona, ali velikih ljudi, sa kojima imam prijateljski odnos, sa njima sam pričao pre izlaska ovde. Osetio sam njihovu slogu i zajedništvo i taj momenat ljudskosti. Boriša je heroj nacije i zaslužujete da mu svi skandirate. Boriša, Boriša – počeo je Novak.

 

– Hoću da završim sa ovim rečima, na svetu, nijedna nacija nema ovaj duh koji mi imamo. Živela Srbija.

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *