Muzej vanvremenskih vrednosti

Ubijen je na ulici! Stan je prodao da bi prijatelju platio operaciju srcа, a njegovo je ugasio čovek od 20 godina

Kristijan Kostić Bleki ulični svirač, pretučen na smrt u noći između utorka i srede u Novom Sadu.

Ovim tekstom Dnevna doza Beograda pokreće apel za staklenu vitrinu u kojoj će stajati Blekijeva gitara na mestu gde je svirao kao svedočanstvo o jednom srcu i ljubavi, Blekiju simbolu RADOSTI!

 

Živeo je kao beskućnik jer je prodao stan kako bi platio prijatelju operaciju srca.

U evropskoj prestonici kulture ugašeno je najtoplije srce!

Nemojte da lajkujete i delite već pročitajte ovaj tekst svojoj deci, prijateljima, naglas sebi.

Kristijan Kostić Bleki ulični svirač, pretučen na smrt u noći između utorka i srede u Novom Sadu. Kristijana su vaspitali da pomaže u raduje druge ma kakve životne okolnosti bile, a on je na ulici to najbolje znao koliko život može biti okrutan i pored toga srcem je radovao Novosađane, a

život mu je učinio još težim i pretkukao mlad čovek od dvadeset godina kojem su ljubav, kultura i poštovanje strani.

Živeo je kao beskućnik jer je prodao stan kako bi platio prijatelju operaciju srca. To je Bleki. Dao je srce za srce za život, a mladom čoveku je to isto srce vredelo 390 dinara koliko je Bleki kod sebe imao.

Ovo je zapravo tekst najpre o čoveku koji je znao vrednost srca, čovek koji je svoj stan prodao da bi sačuvao srce prijatelja, ovo je lekcija , ne priča ne bajka već životna lekcija za roditelje dece koja čine ova zlodela kao i za sve druge koji imaju nešto preče u životu od toga da decu učine dobrim ljudima i tome da je ljubav za čoveka, da život pripada onima sa srcem i ljubavlju u njemu sa srcem poput Blekijevog.

Beleki pun ljubavi za sve
Bleki Izvor fotografije YouTube PrintScreen

Vaspitavajte decu da pomažu, a ne da čine zlodela. Hranite ih ljubavlju da bi kasnije svetom prinosili svetlost, a ne tamu!

Sećanje na one koji su uvek voleli iako su životne okolnosti bile protiv toga da svojim srcem raduju se i vole oni su to činili! Za ljubav ne postoji opravdanje, za ljubav je potrebno samo srce! Ili ga imamo ili smo bez njega!

Zbogom Bleki! S anđelima!

Zbogom Bleki! Počivaju u miru!

Izvor fotografije /PrintScreen

Da se ovakav zločin nikada više ne ponovi. Naša deca treba da budu vaspitavana u duhu dobrote i pomaganja , dela poput Blekijevog života, a ne u činjenju zla!

Učite decu ajfonu i najku, naučite ih da srca poput Blekijevog nemaju cenu , ona su večna, a takav život ma koliko težak ostaje svetlost za živote onih čija srca su hladna!

 

 

Podelite ovaj tekst

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *