Muzej vanvremenskih vrednosti

Ukrajina, Kijev protest protiv Amerike ispred njihove ambasade

Da svet konačno vidi ko je uzrok svih “mirnodopskih” misija i da brat neće više kretati na brata zbog natpisa u novinama i po medijima dokaz su protestanti u Kijvu.

“Odlazite i ne vraćajte se nikad” samo je jedna od poruka ispisanih na transparentima koje su demonstranti držali na protestu.

Stoltenberg protiv prisustva NATO snaga u Ukrajini

Alijansa smatra da avioni i snage NATO-a ne bi trebalo da se nalaze u Ukrajini, poručio generalni sekretar NATO-a Jens Stoltenberg.

Kako kaže, na sastanku ministara spoljnih poslova NATO-a pomenuto je pitanje bespilotne zone iznad Ukrajine, ali Alijansa ne podržava to.

„Saveznici su odgovorni za to da eskalacija ne ode dalje od granica Ukrajine. To će biti još opasnije, razornije, više stradanja. Jasno smo stavili do znanja, ne nameravamo da ratujemo u Ukrajini, kako u vazduhu, tako i na zemlji“

Koliko sve poslednjih godina postaje jasno celom svetu ko je ko i gde je mesto manjih država koje se bore za svoju slobodu, suverenitet i koliko je sve to na običnom čoveku, a ne na političarima kojima je to posao.

Po svemu sudeći prilike izmedju Ukrajine i Rusije će ogoliti istine koje se tiču velikih sila kako su se nekada predstavljale pojedine zemlje , članice EU.

“Antiamerički demonstranti stajali su ispred američke ambasade u Kijevu kako navodi DailyMail.

U američkoj ambasadi u Kijevu, demonstranti su držali veliki transparent koji je upućivao SAD da „odu u Vašington i da se više ne vrate“.

Reporter Buzzfeed Nevs-a Kristofer Miler napisao je na Tviteru da je grupu predvodila žena koja je rekla da je iz nevladine organizacije, iako to nije želela da imenuje.” navodi Miler, a prenosi DailyMail kao vest o protestu koji se organizovao na dan kad je otpočeo i sam rat izmedju Ukrajine i Rusije.

 

Podelite ovaj tekst