Muzej vanvremenskih vrednosti

Umesto plaže i letovanja horor.Evo sa kojom agencijom nikako da ne idete na more.Kušadasi Turska, slike kao iz napuštenog grada.

One dame koje odvojite za odmor loš izbor može da ih učini i težim nego da ste odabrali Adu ili bazen

Brat devojke koji je na društvenoj mreži objasnio kakav je “smeštaj” i objavio slike kako mu je sestra objasnila da izgledaju

“Evo sta dobijete kad preko go2 uplatite letovanje, ko veli mi smo mladi necemo ni biti u smestaju. 280e ciste komocije. Jos 15e zbog poskupljenja goriva jer autobusi sad idu na raketni pogon.”

Rekao je još ” Na te izlete ne smete da nosite nista jer vas predzepavaju i svu hranu i pice bacaju u kantu. Nemam nista protiv ako ste odrasla osoba i zaradjujete pa vam nije puno, ali za srednjoskolce i studente koji su na teretu roditelja je to velik udar po dzepu.”

“Jos ti uvale narukvicu onu da bi te vodili na najskuplju plazu u celom mestu i tamo si ceo dan ali plot twist iako si platio narukvicu ulaz na plazu plaćas svakako.” -još je objasnio kako to sve bliže izgleda i pitao se da li će i njega ovo dočekati, pošto i on ima uplaćeno  letovanje preko iste agencije.

Pazite dobro sa kim zaključujete i kakve ugovore da ne bi davali stotine evra i našli se u ovakvoj situaciji.

Podelite ovaj tekst